EduFutura haluaa kiittää hyvin tehdystä työstä kaikkia yritys- ja innovaatiokurssien opettajia ja valmentajia, opinto-ohjaajia sekä muita työelämä- ja yrittäjyysteemojen kanssa työskenteleviä yhteisellä brunssilla.
Paikka: Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18-22, ravintola
Ohjelma:
klo 8.00 Brunssi tarjolla
8.30 Tervetulosanat
Anni Wargh, EduFutura
8.45 Opiskelijan yrittäjyyspolut Jyväskylässä
Reija Häkkinen, JYU ja Petrikki Tukiainen, Gradia
9.15 Yrittäjyys- ja innovaatio-opinnot opiskelijan näkökulmasta
Suvi Siekkinen, Jamk
9.45 Yrittäjyys- ja innovaatiokurssit —vetovoimaisimpia EduFutura-opintoja vuonna 2023
Mari Hakkarainen, Jamk ja Laura Kauppinen, Gradia
10.00 Kokeiluja yhdessä tekemisestä työelämän tarpeisiin vastaamiseksi
Kaija Haapasaari, Gradia
klo 10.30 Tilaisuus päättyy
Ilmoittaudu tästä 28.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/0E0DBF4419E433A5
Brunssin menu:
Luomupuuroa, puolukka-, mustikka- ja omenahilloa
Luomu tuoremehua
Hedelmävalikoima: Rypäleitä, mandariinilohkoja, omenalohkoja, vesimelonikolmioita
Dippikasviksia: porkkanaa, kurkkua, lehtiselleriä ja paprikaa
Lisäksi aurajuusto-kermaviilidippikastike sekä sweetchili-majoneesia
Lämmin suppilovahvero-pikkutomaatti-pinaattipiirakka
Lämmin feta-pikkutomaatti-pinaattipiirakka
Kahvia, teetä
Toscapiirakkaa
Suklaa-kaurakeksejä
Lämpimästi tervetuloa!
Tapahtumassa nähtyjen puheenvuorojen esitykset on nyt ladattavissa PDF-tiedostoina ohjelman linkkien kautta.