EduFutura-yrittäjyysopinnot

EduFutura-yrittäjyysopinnot ovat avoimia kaikille EduFutura-opiskelijoille. Rikomme rajoja yhdistämällä ammatilliset ja akateemiset osaajat, koska haluamme, että työpaikoilla on enemmän yrittäjämäistä asennetta ja oppilaitosten yrittäjyyskurssit ovat täynnä innokkaita opiskelijoita. Oppilaitosten yhteisillä yrittäjyyskursseilla tekijät löytävät toisensa.

EduFuturan yrittäjyyskurssit on kehitetty oppilaitosten yhteistyössä Yrittäjyys Yhdistää –hankkeessa, ja niitä on toteutettu jo vuodesta 2016 alkaen. Yrittäjyysopintojen kautta opit yrittäjämäistä toimintatapaa, joka on olennaista niin oman asiantuntijuutesi kehittymisessä, oman yritystoiminnan toteuttamisessa kuin toisen palveluksessa toimiessakin. Tule mukaan ja löydä sinulle sopivimmat polkusi! Kursseille ilmoittaudutaan JAMKin Peppi-järjestelmässä, JYU:n SISU-järjestelmässä ja Gradian opiskelijat Wilmassa.
 

EduFutura-yrittäjyysopinnoissa luot omaa polkua yrittäjyyteen ja verkotut muiden opiskelijoiden kanssa!

Lataa esite -kuvake
Lataa EduFuturan yrittäjyysstrategia 2021-2024

EduFuturan yrittäjyysvisio 2025: EduFuturan opiskelijoilla ja henkilökunnalla on yrittäjämäinen asenne ja Suomen parhaat mahdollisuudet innovointiin ja yrittäjyyteen.

Muut EduFutura-oppilaitosten yrittäjyysopinnot

EduFutura-oppilaitoksissa on monipuolisia mahdollisuuksia tehdä yrittäjyysopintoja. Katso tarkemmin