KKK

Gradia, Norssi → JYU

Ristiinopiskelun ohjeet muut kk-opinnot

Etusivu » Opiskelijalle » Toiselta asteelta korkeakouluun » Ristiinopiskelun ohjeet Gradia, Norssi -> JYU (muut kk-opinnot)

Löydät EduFutura-korkeakoulujen (JAMK ja JYU) sinulle sopivat opinnot opintotarjottimelta. Voit etsiä opintoja opiskelijaryhmittäin (esim. lukiolainen ja ammattiin opiskeleva), oppiaineiden/alojen mukaan tai vapaalla haulla. 

Tässä ohjeessa kerrotaan, kuinka teet Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijoille tarkoitettuja opintojaksoja, jotka on avattu osittain tai kokonaisuudessaan myös toisen lukiolaisille ja ammattiin opiskeleville. 

Nämä opinnot ovat laajempia kuin orientoivat opinnot.

Kun olet löytänyt kiinnostavan opintojakson opintotarjottimelta

Gradian ja Norssin lukiolainen: Varaa opolle aika Wilman kautta. Tässä tapaamisessa varmistatte, että suunnittelemasi EduFutura-korkeakouluopinnot sopivat sinulle ja täytätte yhdessä (linkki päivitetään myöhemmin).
Ammattiin opiskeleva: Varaa aika HOKS-ohjaajallesi tai EduFutura-koordinaattorille. Tässä tapaamisessa varmistatte, että suunnittelemasi EduFutura-korkeakouluopinnot sopivat sinulle ja täytätte yhdessä hakulomakkeen (linkki päivitetään myöhemmin).

Kun olet saanut opiskelupäätöksen sähköpostiisi, vahvista tunnukset ja ilmoittaudu opintoihin Sisu-järjestelmässä. Näin saat tarkemmat opiskeluohjeet. Jos sinulla on ongelmia, pyydä apua koulusi EduFutura-koordinaattorilta

Gradia-lukioiden EduFutura-koordinaattorit
Lyseon lukio: EduFutura-koordinaattori nimetään syksyllä 2020
Schildtin lukio: EduFutura-koordinaattori nimetään syksyllä 2020

Ammatillisen koulutuksen EF-koordinaattorit

Gradia Jämsä, kaikki alat:
Risto-Matti Koskinen

Liiketoiminta ja yrittäjyys:
Minna Paavilainen

Logistiikka, rakennusala ja kone- ja tuotantotekniikka:
Janne Kaija

Matkailu- sekä ravintola- ja cateringalat: Mira Ahtila

Musiikki:
Mia Kärkkäinen

Sosiaali- ja terveysala:
Anu Nieminen

Sosiaali- ja terveysala, liikunta-ala, Gradia Jyväskylä + yhteiset tutkinnon osat:
Markus Rämä

Tieto- ja viestintätekniikka, sähköala: Teemu Aho

Muut alat Mira Ruth-Viitanen.
Ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@gradia.fi.

Opiskelet JYU:n oppimisympäristössä

Kun olet ottanut käyttöön yliopiston tunnukset, pääset kirjautumaan verkkoympäristöön ja saat opiskelussa tarvittavat työkalut ja materiaalit. Tämän jälkeen pääset opiskelemaan!

Palkitse itsesi uudesta osaamisesta!

Kun opinnot ovat valmiit, suoritus ja sen arvosana kirjataan JYU:n järjestelmään. Tämän jälkeen se pitää siirtää omaan oppilaitokseesi. Kirjaudu opintopolku.fi kautta omaan opintopolkuusi ja jaa suoritustietosi. Kun tämä on valittu, Koski-palvelu luo suoritustiedosta linkin, jonka lähetät omaan oppilaitokseesi.

Nyt olet suorittanut korkeakouluopinnon!

Onnea – nyt olet suorittanut korkeakoulutasoisen opintojakson 😊 Jos jatkossa haet EduFutura-korkeakouluun (JAMK tai JYU), voit sisällyttää tämän opintojakson korkeakoulututkintoosi. Jos haet johonkin toiseen korkeakouluun, kannattaa opintosuoritus ilmoittaa myös sinne.