Ristiinopiskelun ohje JAMK, JYU -> Gradia

Infograafi kuinka korkeakouluopiskelija ilmoittautuu Gradian opintoihin. Selitetty tekstinä kuvan alla.

JAMKin ja JYU:n opiskelija, voit laajentaa osaamistasi hyödyntämällä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian tarjoamia opintoja. Nämä opinnot antavat sinulle lisäosaamista erityisesti työelämätaitoihin.

Ennakoiva hyväksiluku ennen ilmoittautumista

Muistathan, että toisen asteen opintoja ei voida suoraan hyväksilukea korkeakouluopintoihin, vaan sitä on haettava ennakoivan hyväksiluvun prosessin kautta. Siksi on tärkeää, että ennen ilmoittautumista opintoihin käyt keskustelun opettajatutorin tai HOPS-ohjaajasi kanssa ja varmistat opintojakson sopivuuden opintoihisi. JAMKin ristiinopiskelulomaketta.

Ilmoittautuminen ja mahdollinen peruutus

 Ilmoittaudu Gradian opintoihin EduFuturan nettisivujen linkin kautta. Muista käyttää ilmoittautuessasi opiskelijasähköpostia. Jos olet ilmoittautunut ja jostain syystä joudut perumaan osallistumisesi, ota yhteys opintojakson vastuuopettajaan.

Osaamisen osoittaminen ja arviointi

Ammatillisissa tutkinnoissa osaaminen osoitetaan pääsääntöisesti käytännön työtehtävissä. Voit yhdistää työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja näytön oman oppilaitoksesi harjoitteluun. Osaamisen osoittaminen sovitaan opintojakson opettajan kanssa. Lue tarkemmin osaamisen osoittamisesta ja arvioinnista.

Opiskelun maksuttomuus

Opintojen suorittaminen on maksutonta.

Opintosuorituksen siirto omaan opintorekisteriisi

Kun olet suorittanut opinnon Gradialla, suoritus ja sen arvosana kirjataan Gradian järjestelmään. Tämän jälkeen se pitää siirtää omaan oppilaitokseesi. Tämä tapahtuu Puro-palvelun kautta, josta lähetät opintosuorituksesi oman korkeakoulusi opintorekisteriin. Tässä on Puro-palvelun linkki ja ohje.

Katso Gradian avoinna olevat opinnot

Tapahtumakalenter_slogan