Yritystehtaan valmennukset

Kiinnostaako sinua yrittäjyys, onko sinulla liikeidea, etsitkö rahoitusta vaikkapa prototyypin tekemiseen? 

Jyväskylän Yritystehdas luo EduFutura-oppilaitosten opiskelijoille, henkilöstölle ja tutkijoille mahdollisuuden testata ja kehittää liikeideoita sekä saada tukea yrityksen perustamiseen ja kasvuun.

Tule päivittämään osaamistasi Yritystehtaan tapahtumissa!

Yritystehdas toimii yrittäjyyden kohtaamispaikkana. Yritystehdas on startup-hautomo, jossa parhaista ideoista kasvatetaan menestyviä yrityksiä yhdessä oppilaitosten kanssa.

Opinnollistetuissa yrittäjyysvalmennuksissa valmennamme sinua testaamaan sekä toteuttamaan ideaasi ja rakentamaan omaa menestystarinaasi. Lisäksi saat valmennuksista opinto- ja osaamispisteitä.

Tapahtumissamme innostamme ihmisiä kokeilemaan sekä kehittämään itseään ja bisnestään. Tule verkottumaan ja tapaamaan muita yrittäjyydestä innostuneita. Kurkkaa tapahtumakalenterimme!

Iloinem nainen

Ideasta yritykseksi 

Oletko haaveillut yrittäjyydestä, mutta et vielä ole uskaltanut tarttua mahdollisuuteen? Onko sinulla liikeidea mielessä, mutta sen potentiaali epäilyttää?

Ideasta yritykseksi (5 op/15 osp) -valmennus tarjoaa mahdollisuuden testata ja kehittää omaa liikeideaa kohti yrityksen perustamista opettajavalmentajien tukemana. Valmentajamme auttavat sinua tunnistamaan ideasi potentiaalin sekä kehittämään ideaasi ja itseäsi kohti oman yrityksen perustamista.

Yhteisissä työpajoissa hiotaan tuote- ja palveluideoita, kartoitetaan potentiaalisia asiakkaita, selvitetään markkinatilannetta, tehdään liiketoimintasuunnitelma ja kartoitetaan omia vahvuuksia yrittäjänä. Kurssin sisältö muotoutuu osallistujien liikeideoiden ja tarpeiden mukaan.

Katso valmennusten alkamisajat Jyväskylän Yritystehtaan verkkosivuilta

Osallistumalla Ideasta yritykseksi -valmennukseen, voit lisäksi halutessasi suorittaa näytön avulla Gradian Yrittäjyyden ammattitutkinnon osia.

Lataa esite!

Yrittäjävalmennus

Kehitä yritystäsi kohti menestystä Yrittäjävalmennuksessa. Yrittäjävalmennus (8 op/15 osp) on vuoden kestävä henkilökohtainen valmennus  Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoiden, tutkijoiden ja henkilökunnan perustamille yrityksille. Yritykselle nimetään huippuvalmentaja, joka sparraa ja luotsaa yritystä eteenpäin! Valmennukseen voi hakea jatkuvasti ottamalla yhteyttä oman oppilaitoksen vastuuhenkilöön:
JAMKsuvi.salminen@jamk.fi
JYUmari.suoranta@jyu.fi
GRADIApetrikki.tukiainen@gradia.fi

Tuotekehitysrahoitus

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisin testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute testiproton rakentamisen? Tuotekehitysrahoitus innostaa opiskelijoita, tutkijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä esille. Yritystehtaan Tuotekehitysrahoitusraati jakaa rahoitusta ensivaiheen kehitystyöhön

  • Alkuvaiheen kokeiluihin
  • Tarvikkeiden ja materiaalien hankintaan
  • Ulkopuoliseen asiantuntijatyöhön jne!

Rahoitusta ei voi hakea yritykselle, eikä sillä voi rahoittaa tiimin palkkoja. Rahoitusraati kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa. Rahoituksen myöntämiskriteereinä ovat liiketoimintapotentiaali, konkreettinen projektisuunnitelma ja rahoituskohteet sekä idean omistajan sitoutuminen hankkeeseen. Haettava rahoitus on suuruudeltaan 500-1000€/projekti. Katso lisää tuotekehitysrahoituksesta.

Demola

Demola Jyväskylä virittää opiskelijatiimit Jyväskylässä ratkomaan tulevaisuuden haasteita! Demola on kahdeksan viikon intensiivinen opintojakso, jossa korkeakouluopiskelijoiden tiimit ratkaisevat mielenkiintoisia haasteita yhteiskunnan eri osa-alueilta. Työ tiimissä on yhteistä luovaa kehittämistä, monipuolista tiedon analysoimista ja soveltamista sekä ideointia ja nopeita kokeiluja. Demola Jyväskylä -projektit kartuttavat myös opintopisteitä tilillesi. 

Työ tiimissä on yhteistä luovaa kehittämistä, monipuolista tiedon analysoimista ja soveltamista sekä ideointia ja nopeita kokeiluja. Demola Jyväskylä -projektit kartuttavat myös opintopisteitä tilillesi. Katso lisää Demolasta

Yritystehtaalla parhaista ideoista kasvatetaan menestyviä yrityksiä!