Vuosi yrittäjänä (korkea-aste)

luurit, tietokoneen näppäimistö, hiiri

Kurssilla perustetaan yritys yhden lukuvuoden ajaksi. Yritykset toimivat oikeilla markkinoilla ja tarjoavat oikeille asiakkaille todellisia tuotteita tai palveluita. Kurssi tarjoaa erinomaisen pohjan omien ideoiden ja osaamisen testaamiseen, uudenlaisten tuotteiden/palveluiden luomiseen sekä liiketoiminnassa ja työelämässä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. 

Kurssin suorittaminen ei vaadi valmista liikeideaa, syvällistä liiketoimintaosaamista tai aikomusta oman yrityksen perustamiseen.

 

 

Kukin tiimi hankkii itselleen osaavan mentori-yrittäjän. Lisäksi tiimejä sparraavat lukuisat yrittäjät ja yrittäjyyden asiantuntijat. Vastaavaa kurssia järjestetään samanaikaisesti myös muissa korkeakouluissa ympäri Suomea. Kurssi huipentuu valtakunnalliseen finaaliin, jossa opiskelijat kilvoittelevat keskenään parhaasta yritysideasta. Jokaiselta kurssilta valitaan ainakin yksi yritysidea, joka pääsee tavoittelemaan vuoden Vuosi Yrittäjänä (Korkea-aste) -titteliä. Suomen edustaja lähtee Euroopan finaaliin.

Yrityksen rekisteröiminen maksaa 22 €/opiskelija ja kurssin suorittavat opiskelijat vastaavat maksusta itse. Kyseessä on alusta, jolla opiskelijat voivat kokeilla yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa turvallisesti sekä soveltaa työelämäosaamistaan luovalla tavalla käytäntöön.

Kenelle: JAMKin ja yliopiston opiskelijoille 
Laajuus: JAMK 10 op, JYU 10 op
Aloitus ja ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 30.9.2020 mennessä. Aloitus 8.11.2020. Opintoihin ilmoittaudutaan erikseen syys- ja kevätlukukaudelle.9.

Lisätietoja: