Ladataan Tapahtumat
nainen lukee kirjaa
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työelämän tulevaisuus – millaisella osaamisella eteenpäin? -webinaari

13/11/2020
09:00
- 12:15

Webinaari järjestetään perjantaina 13.11.2020 klo 9.00 – 12.15
Katso webinaarin tallenne 

Tule tunnistamaan ja keskustelemaan kanssamme työelämän uuden normaalin osaamisvaatimuksista ja niihin vastaamisesta.

Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen – eikä muutos tule enää koskaan olemaan niin hidasta kuin se on nyt. Nämä toteamukset ovat konkretisoituneet meille viime kuukausien korona-poikkeusolojen myötä. Täydellisen tulevaisuuden muutosten hallitsemisen sijaan tarvitaankin valmiuksia yllättävien tapahtumien kohtaamiseen valmistautuneena.

​​​​​​​Korona on kiihdyttänyt myös työelämän murrosta, jonka on ennakoitu vaikuttavan niin työn sisältöihin, tekemisen tapoihin kuin työurien luonteisiin. Olemmeko valmiita näihin muutoksiin ja miten varmistamme osaamisemme ja menestymisemme myös tulevaisuudessa?

 Ohjelmassa 
Innostavia tarinoita 

  • Ketterä koronasta selviytyjä: Minna Savolainen, yrittäjä, RuusupuuKohti uusia mahdollisuuksia: Anna-Liisa Juurinen, elinvoimajohtaja, Jämsän kaupunki
  • Tulevaisuuden työelämä on jo täällä: Tomi Tuuliranta, Studio Tomi Tuuliranta, Kiila lightja Alva
  • Työelämän tulevaisuus opiskelijan silmin: Juho Neuvonen, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja Keski-Suomen tulevaisuusryhmä
  • Keynote: Miika Lipiäinen, tj. Kyrö Distillery Oy

Osallistujien tuottamia syötteitä hyödynnetään työuranaikaisen, tulevaisuuden osaamistarpeisiin vastaavan koulutustarjonnan suunnittelussa ja tuotteistamisessa.

Webinaarin järjestävät EduFutura -toimijat: Gradia, Jamk ja Jyväskylän yliopisto. Toimijoina ovat myös: Poke, Jyväskylän kristillinen opisto, Jyväskylän palvelualan opisto, Karstulan evankelinen opisto, Palvelualan opisto Kuopio sekä Itä-Karjan kansanopisto. Webinaarin toteutuksen mahdollistaa Opetushallitus.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
13/11/2020
Aika:
09:00 - 12:15
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

webinaari
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email