Ladataan Tapahtumat
Tapahtumakalenter_slogan
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EduFutura Road Show; korkeakoulupolkuopinnot tutuksi Gradian ammattiin opiskeleville

11/11/2020
08:30
- 15:00

Korkeakoulupolkuopinnoista järjestetään Gradian ammattiin opiskeleville virtuaaliset tietoiskut keskiviikkona 11.11.2020 klo 8.30 – 9.30 ja klo 14 – 15 TEAMSissa.

Katso Road Show´ssa näytetty EduFutura-koordinaattoreiden tekemä video

 

Korkeakoulupolkuopinnot osana ammatillista perustutkintoa

Jos opiskelet Gradiassa ammatillista perustutkintoa ja tulevaisuudensuunnitelmissasi on jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa, korkeakoulupolkuopinnot ovat juuri sinua varten!

Opiskellessasi Gradian ammatillista perustutkintoa voit samaan aikaan suorittaa amk-opintoja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Opinnot sisältyvät perustutkintoon, ja ne lyhentävät opiskeluaikaasi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa, jos haet sinne myöhemmin opiskelijaksi.

Kun olet saanut perustutkintosi valmiiksi ja sinulla on vähintään 30 opintopistettä korkeakoulupolkuopintoja suoritettuna, voit hakea Jyväskylän ammattikorkeakouluun tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Gradian koulutusalat: kone- ja tuotantotekniikka, liiketoiminta, logistiikka, matkailu, musiikki, rakennus, ravintola- ja catering, sosiaali- ja terveys, sähkö- ja automaatio, tieto- ja viestintätekniikka.

Tiedot

Päivämäärä:
11/11/2020
Aika:
08:30 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Verkkokokous

Järjestäjä

EduFutura Jyväskylä
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email