Verkostopäällikkö, EduFutura Jyväskylä

Verkostopäällikkö, EduFutura Jyväskylä

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston muodostama oppimisen ja tutkimuksen osaamiskeskittymä. Yhteistyön tavoitteena on tarjota korkeatasoista, vetovoimaista ja innovatiivista koulutusta yli oppilaitosrajojen sekä kilpailukykyä ja elinvoimaa tulevaisuuden osaamisella ja työelämäpalveluilla.

Yhteistyömme tiivistyessä ja vakiintuessa haemme joukkoomme verkostopäällikköä. Tavoitteemme on vahvistaa alueen kilpailukykyä ja elinvoimaa sekä kansallisesti vaikuttavaa oppilaitosyhteistyötä strategisten kehittämisohjelmien kautta.

Verkostopäällikkönä tehtäväsi on uusi ja sijoitut Jyväskylän ammattikorkeakouluun sovitun tehtävänjaon mukaisesti. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä aitiopaikalle rakentamaan EduFuturan tulevaisuutta yhdessä oppilaitosten johdon ja eri tiimien kanssa.

Verkostopäällikkönä tuet ja koordinoit EduFuturan strategisia kehittämisohjelmia ja niiden projekteja. Keskeinen tehtäväsi on vahvistaa koulutusorganisaatioidemme henkilöstön yhteistyötä ja verkottumista sekä edistää yhteistoimintaa elinkeinoelämän ja eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi osallistut yhteistyössä EduFuturan asiantuntijatiimien kanssa sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä EduFuturan hallinnollisiin tehtäviin.

Koulutuksesi on vähintään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, katsomme eduksesi lisensiaatin tai tohtorin tutkinnon. Lisäksi edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista asiantuntija- tai päällikkötehtävistä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja (suomi ja englanti).

Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, erinomaista kykyä yhteistyöhön sekä kokemusta toisen ja korkea-asteen koulutuksesta sekä elinkeinoelämäyhteistyöstä. Verkostopäällikön tehtävässä menestymistäsi edesauttavat vahva projektinhallintaosaaminen ja kokemus verkostojohtamisesta. Katsomme eduksesi korkea- ja toisen asteen koulutuksen tuntemuksen.

Meillä on joustava työaika ja sujuvat käytännöt hybridityöskentelyyn. Saat käyttöösi Jamkin kattavat henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesti kehittämiseen innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Jätä hakemuksesi, CV, motivaatiokirje ja palkkatoivomuksesi viimeistään 28.10.2022: verkostopäällikkö, EduFutura Jyväskylä.

Haastettelut pidetään viikolla 45. Työ alkaa 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä

Kehitysjohtaja Leena Liimatainen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 040 821 9435

Kehitysjohtaja Jarkko Pirkkalainen, Jyväskylän yliopisto
etunimi.sukunimi@jyu.fi
p. 040 737 3364

Kehittämisjohtaja Anu Tokila, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
etunimi.sukunimi@gradia.fi
p. 040 341 5141

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp