Unelmat+Inspiraatio!-kurssin ilmoittautuminen käynnissä

Pilvistä muodotuva sydän.

Unelmat+Inspiraatio!-kurssin ilmoittautuminen käynnissä

Unelmat+Inspiraatio! -opintojakso kuuluu EduFuturan yrittäjyysopintoihin, ja se on avoin Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun sekä Gradian opiskelijoille. Opintojakso tarjoaa työkaluja käsitellä omaa osaamista ja omia kiinnostuksen kohteita sekä hyödyntää maailman muutoksia uran suunnittelussa.

  • Pohdiskeletko, millaisia asioita työltäsi haluat, minne olet oikeastaan menossa ja miltä työelämä tänä päivänä näyttää?
  • Tule tutkimaan ammatillisia unelmiasi ja innostumaan mahdollisuudesta luoda oma työpaikkasi jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.
  • Unelmat+Inspiraatio!-opintojaksolla inspiroidut itsesi työllistämisestä, tutkit ammatillisia unelmia ja innostut maailman muutoksesta.
  • Oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti omia unelmia ja työelämän muutoksia pureskellen sekä omista työllistymismahdollisuuksista inspiroituen.
  • Opintojakson kontaktikerroilla vierailee monipuolinen joukko yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita henkilöitä, joiden kanssa opiskelijat pääsevät keskustelemaan ja työskentelemään.

Opintojakso on valittavissa missä tahansa opintojen vaiheessa ja sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan.

Kevään 2021 viimeisen opintojakson aikataulu on seuraava:

Ke 12.5.2020 klo 14.15 – 17.00 Startti
Ke 26.5.2020 klo 9.15 – 16.00 Unelmaleiri
Ke 9.6.2020 klo 9.15 – 16.00 Inspiraatio-leiri
Ke 17.6.2020 klo 9.00 – 12.00 Finaalitori

Lue lisää SISU:sta, EduFuturan nettisivuilta edufutura/unelmatinspiraatio tai kysy oppilaitoksesi yrittäjyyskoordinaattorilta Suvi Salminen JAMK, Reija Häkkinen JYU ja Marja Danska Gradia.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp