Tiina Riuttanen aloittaa EduFutura Jyväskylän viestintäasiantuntijana

TAUSTAKUVA_EduFutura slogan

Tiina Riuttanen aloittaa EduFutura Jyväskylän viestintäasiantuntijana

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti Tiina Riuttanen on valittu EduFutura Jyväskylän viestintäasiantuntijaksi. Riuttanen siirtyy EduFuturalle Muuramen kunnan tiedottajan ja Muuramelainen-lehden päätoimittajan tehtävistä 11.3.2019.

 Tiina Riuttanen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston toimittajatutkinnosta 1997. Hän on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien Muuramen kunnan tiedottajana vastaten kunnan ulkoisesta viestinnästä, markkinoinnista, verkkosivuista ja Muuramelainen-lehden toimittamisesta.

Aikaisemmin Riuttanen on toiminut viestintäpäällikkönä Keski-Suomen TE-keskuksessa ja tiedottajana Keski-Suomen ELY-keskuksessa.

EduFuturan viestintäasiantuntijana Tiina Riuttanen toimii tiiviissä vuorovaikutuksessa verkoston eri osapuolten, yhteistyötahojen ja opiskelijatiimien kanssa. Hänen työnkuvaansa kuuluvat viestinnän strateginen suunnittelu, viestintäkanavien uudistaminen ja kehittäminen, monipuolinen sisällöntuotanto ja tapahtumajärjestelyt.

Vapaa-ajallaan kuntoilua ja koirayhdistystoimintaa harrastava Riuttanen suhtautuu tuleviin työtehtäviinsä iloisen innostuneesti.

– On hienoa päästä uusiin haasteisiin oppimaan uutta ja tutustumaan uusiin työkavereihin. EduFutura on ainutlaatuinen toimintamalli, jossa on tehty hyvää pohjatyötä. On ilo rakentaa ja kehittää EduFuturan tulevaisuutta yhteistyössä laajan asiantuntijajoukon kanssa.

Lisätietoja:

Tiina Riuttanen, viestinta@edufutura.fi, 040 341 5853
Anu Tokila, anu.tokila@gradia.fi, p. 040 341 5141

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp