EduFutura-palkinnot 2020

EF logo kimalletaustalla

EduFutura-palkinnot 2020

EduFutura Jyväskylä kiittää EF-opiskelijoita, EF-oppilaitosten henkilöstöä ja sidosryhmiä kuluneesta vuodesta. EduFutura-palkinnoilla haluamme nostaa esiin EduFutura-kehittämisen kohokohtia ja saavutuksia vuodelta 2020.

Palkittavat ovat osoittaneet erityistä sitoutumista ja motivaatiota EduFutura-yhteistyön kehittämiseen ja työtunteja ja voimia säästelemättä ovat uurastaneet yhteisen päämäärän puolesta.

Vuoden 2020 EduFutura-ristiinopiskelija: Joonas Rajamäki, Gradia Jyväskylä
Logistiikan opiskelija ja kaksoistutkintoa tekevä Joonas ”Jonde” Rajamäki on aktiivinen ja pätevä opiskelija, joka tekee korkeakoulupolkuopintoja JAMKilla hyvällä asenteella. Hänen ajanhallintataitonsa ja sitoutuminensa ovat huippuluokkaa. Hän hoitaa asiansa hyvin, kysyy ja pitää yhteyttä opettajiin tarvittaessa.

Vuoden 2020 EduFutura-opettaja: Leena Hiltunen, JYU
Verkkopedagogiikan kehittäjä Leena Hiltunen ei vain opeta EF-opintojaksoa vaan myös rakentaa korkeakoulupolkuopintoja JYU:n IT-tiedekuntaan sekä Gradian ammatilliselta 2. asteelta että lukiosta. Hänen ratkaisukeskeinen asenteensa ja aito halunsa avata IT-alan opintoja kaikille EF-opiskelijoille luo uusia ristiinopiskelumahdollisuuksia tällä keskeisellä kärkialalla.

Vuoden 2020 EduFutura-ohjaaja: Minna Lehtonen, Gradia
Minna Lehtonen on ollut avainroolissa EduFutura Road Show -toimintamallin luomisessa ja kehittämisessä. Hän on yhteistyön ammattilainen, jonka rauhallinen, rakentava ja kannustava työskentelytapa ja kehittämiskohtien esille ottaminen tukevat EF-yhteistyötä. Työssään lukiolaisten kanssa Minna edistää myös esimerkillisesti EF-ristiinopiskelua ja sujuvia siirtymiä toiselta asteelta korkeakouluun.

Vuoden 2020 EduFutura-hallintoguru: Niko Nyqvist, JAMK
Niko Nyqvist on osoittanut erityistä sitoutumista ja venymistä, jotta Musakampuksen ristiinopiskelu on tullut näkyväksi EF-opintotarjottimella ja opiskelijat ovat päässeet hyödyntämään ristiinopiskelun mahdollisuuksia. Hän on vuoden hallintohimmelin herra!

Vuoden 2020 EduFutura-vaikuttaja: Ira Vainikainen, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta
Ira Vainikainen on ollut merkittävässä roolissa ristiinopiskelun prosesseja hahmoteltaessa OPS-tiimissä ja on sittemmin ansiokkaasti jatkanut työtä EduFuturan rakentamiseksi mm. EF:n strategian parissa Oppimisen uudistamisen kärkitiimissä ja EduFutura Student Forumissa.

Vuoden 2020 EduFutura-todeksi uskoja: Heli Joutsen, JYU
Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Heli on aina valmiina EF-työhön, oli kyse sitten isosta tai pienestä tehtävästä ja aikataulu kuinka tiukka hyvänsä. Omalla työllään hän on edistänyt EF:n rakentamista, erityisesti sujuvien siirtymien osalta. Todellinen luottopakki monessa asiassa!

Vuoden 2020 EduFutura-opintojakso: Mind the gap
Mind the gap edustaa uudenlaista oppilaitosrajat ylittävää ajattelua ja yhteistyötä opintojen kehittämisessä. Opiskelijan tarpeista lähtevä opintojakso tukee konkreettisesti siirtymää toiselta asteelta korkeakouluun ja on saanut opiskelijoilta erinomaista palautetta. Opintojaksoa kehitetään jatkuvasti, ja keväällä 2021 luvassa on ammatillisille opiskelijoille suunnattu versio. Palkinnon vastaanottavat koko tiimin puolesta Jonna Riikonen JYU, Kirsi Silonsaari Gradia ja Sisko Riihiaho JAMK.

Vuoden 2020 EduFutura-opintokokonaisuus: Taidekasvatus, lapsuus ja hyvinvointi -moduuli
Vuosia hautunut sinnikkäiden varhaiskasvatuksen ja varhaisiän musiikkikasvatuksen osaajien yhteistyö kantaa nyt hedelmää tässä hienossa opintokokonaisuudessa, joka tuo hyvin esille EduFuturan vahvuuksia ja on saanut opiskelijoilta hyvän vastaanoton. Palkinnon vastaanottavat koko tiimin puolesta Leena Pantsu JAMK ja Raija Perko JYU.

Vuoden 2020 EduFutura-koulutusinnovaatio: Hyvinvointiosaamisen ja -valmennuksen moduuli
Uusi ja ajankohtainen JYU:n ja JAMKin yhteistyössä rakentama opintokokonaisuus, joka vastaa opiskelijoiden kiinnostukseen ja yhteiskunnalliseen tarpeeseen. Palkinnon vastaanottavat koko tiimin puolesta Anu Myllyharju-Puikkonen JAMK ja Merja Kalaja JYU.

Vuoden 2020 EduFutura-kehittäjä: JYU:n etnologian & antropologian ja Gradian media-alan yhteistyötiimi
Tämä innostunut ja sitoutunut kehittäjätiimi on lähtenyt ennakkoluulottomasti kehittämään korkeakouluopiskelijoiden osaamisen täydentämistä Gradian opinnoilla. Opiskelijat pääsevät hyötymään yhteistyöstä jo ensi keväänä. JYU:n etnologian & antropologian ja Gradian media-alan yhteistyötiimiin kuuluvat Outi Fingerroos JYU, Maija Ketola Gradia, Mikko Niemelä Gradia, Sanna Vierimaa JYU.

Vuoden 2020 EduFutura-tiimi: Tiedot, taidot ja metodit -opintojakson kehittäjätiimi
Upeasti EF-osaamista edustava tiimi, joka yhdessä innostuen on luonut uudenlaisen tavan lähestyä metodiopintoja sekä toisella asteella että korkeakouluissa. Kehittäjätiimiin kuuluvat Mikko Simula JYU, Jarkko Sairanen Gradia, Anne Tikkanen Gradia ja Sirpa Tuomi JAMK.

Vuoden 2020 EduFutura-teko: EduFutura-opintotarjottimen luominen
Palkinto on osoitettu kaikille kehittäjille, asiantuntijoille, opettajille, ohjaajille ja opiskelijoille, joiden työn tuloksena voimme ylpeänä esitellä kiistämättä vuoden suurinta EduFutura-saavutusta.

EduFutura Jyväskylä onnittelee palkinnonsaajia!

EduFutura-palkinnot jaettiin EduFuturan virtuaalisessa joulujuhlassa. Voit katsoa lähetyksen EduFuturan YouTube-kanavalla.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp