Olympiakomitea ja Jyväskylä tiivistävät yhteistyötään

Olympiakomitea ja Jyväskylä tiivistävät yhteistyötään

Olympiakomitea, Jyväskylän urheiluakatemia ja Jyväskylän kaupunki sekä EduFutura Jyväskylä -osaamiskeskittymän koulutusorganisaatiot Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla tiivistetään yhteistyötä toimijoiden välillä. Sopimuksella tarkennetaan suomalaisen huippu-urheilun valtakunnallisia rooleja, tehtäviä ja yhteistyötä verkoston sisällä.

– Nyt solmittu sopimus on tahdonilmaisu keskinäisestä yhteistyöstä. Tavoitteenamme on löytää yhteisiä resursseja ja lisätä osaamista, jolla suomalainen huippu-urheilu menestyy nykytilaa paremmin ja urheiluakatemiat, valmennuskeskukset sekä kaupungit ovat osa sitä menestystä, kommentoi Antti Paananen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksiköstä.

Jyväskylän kaupunki ja toimijat iloitsevat yhteistyöstä, sillä se vahvistaa entisestään liikuntapääkaupunki Jyväskylän ja Olympiakomitean yhteistyötä huipulle tähtäävän urheilun ympärillä.

– Jyväskylä profiloituu yhteistyön kautta entistä vahvemmin liikunnan ja nimenomaan huippu-urheilun kotikaupunkina, jossa on puitteet ja osaaminen valmentaa yhä laajemmin kansainvälisiä urheilun kärkinimiä. Jyväskylän vahvuus on laaja lajitoiminta yhdistettynä huippututkimukseen ja Olympiakomitean osaamisella pystymme edelleen kehittämään valmennusolosuhteitamme, Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto summaa.

Lue koko tiedote Olympiakomitean ja Jyväskylän kaupungin yhteistiedotteesta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp