Minustako kasvatusalan asiantuntija ja osaaja? Tarjolla nuorille suunniteltu tutustumiskurssi kasvatustieteeseen

Minustako kasvatusalan asiantuntija ja osaaja? Tarjolla nuorille suunniteltu tutustumiskurssi kasvatustieteeseen

Mitä kasvatusalan asiantuntijat tekevät? Erilaisiin kasvatusalan tehtäviin tutustuttava kurssi sopii kasvatustieteestä kiinnostuneille lukiolaisille, jotka voivat suorittaa kurssin maksuttomasti osana lukio-opintojaan. Kurssin voivat suorittaa myös Gradian ammattiopiskelijat.

Minustako kasvatusalan asiantuntija ja osaaja –opintojakso (2 op) on katsaus kasvatustieteen asiantuntijatehtäviin, ammattialoihin sekä näiden taustalla olevaan tieteellisen ajatteluun. Lisäksi pääset pohtimaan omia arvojasi, vahvuuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi kurssin teemoihin kietoutuen.

”Opintojakso tarjoaa sinulle rautaisannoksen tietoa kasvatustieteistä, kasvatusalan työtehtävistä ja koulutusmahdollisuuksista. Kasvatusalalla voit tehdä työtä, jolla on merkitys ja jota voit tehdä omalla persoonallasi”, kertovat opintojakson suunnitelleet yliopistonlehtorit Tarja Liinamaa ja Ulla Maija Valleala.

Kurssi ei edellytä alan aiempaa osaamista tai opintoja kasvatustieteestä.

Maksuton opintojakso on tarjolla koko kevätlukukauden

Suoritus on hyväksiluettavissa sekä lukio-opintoihin että Jyväskylän yliopiston opintoihin. Opintojakso on maksuton kaikille Suomen lukiolaisille sekä EduFutura Jyväskylän  mahdollistama Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian ammattiin opiskeleville.

Laajuus on kaksi opintopistettä, ja se suoritetaan tekemällä itsenäisesti erilaisia osatehtäviä verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Voit aikatauluttaa omaa opiskeluasi, kunhan palautat tehtävät viimeiseen palautuspäivään mennessä. Opintojakson opinnot avataan helmikuun alussa, ja jaksolle voit ilmoittautua 31.5.2021 asti.

Jos kiinnostut avoimesta yliopisto-opiskelusta, voit jatkaa opintojasi esimerkiksi kasvatustieteen tai aikuiskasvatustieteen perusopinnoissa, joihin voit tutustua avoimen yliopiston opinto-oppaassa.

Lue uutinen tarkemmin Jyväskylän avoimen yliopiston sivuilta.

Katso opintojakso EduFuturan opintotarjottimelta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp