Koulutukset, valmennukset

EduFutura Jyväskylän koulutusorganisaatioiden henkilöstömäärä on yhteensä 4300 (Jyväskylän yliopisto 2500, koulutuskuntayhtymä Gradia 1100 ja JAMK 800). EduFutura avaa henkilöstölle mahdollisuuksia yhteisiin koulutuksiin ja valmennuksiin.

EduFutura-ristiinopiskelun työpajat

EduFutura-ristiinopiskelusta ja uudesta opintotarjottimesta järjestettiin keväällä 2020 useita työpajoja. Katso tallenteet EduFuturan Tapahtumakalenterin menneistä tapahtumista.

Henkilöstöpilotit

EduFuturan henkilöstölle tarjottiin mahdollisuus suorittaa työhön liittyviä kursseja toisesta EduFuturan organisaatiosta. Maksuttomaan pilottiin valitaan 10 henkilökunnan jäsentä/organisaatio. Pilottiin valinta edellyttää, että kurssi tehdään toiseen EduFutura-organisaatioon ja opinnot alkavat vuoden 2019 aikana.

Opettajasta valmentajaksi -valmennus

Opettajasta valmentajaksi -valmennusohjelma tarjosi EduFutura-oppilaitosten henkilöstölle mahdollisuuden kehittää omaa valmennusosaamistaan kokemuksellisen työssä oppimisen kautta. Valmennusohjelman tavoitteena on vahvistaa osallistujan valmennusosaamista ja sen integroimista omaan opetukseen. Samalla käynnistetään valmentajaverkostojen rakentaminen ja luodaan yhteisiä toimintamalleja yrittäjyys-, innovaatio- ja työelämäosaamisen kehittämiseksi. Koulutus toteutettiin intensiivivalmennuksena maaliskuussa 2020. Valmennuksessa oli kahdeksan osallistujaa jokaisesta oppilaitoksesta.