EduFuturan verkkosivut avattu, opintotarjontaa päivitetään kevään aikana

Tapahtumakalenter_slogan

EduFuturan verkkosivut avattu, opintotarjontaa päivitetään kevään aikana

EduFutura Jyväskylän uudet verkkosivut on avattu maaliskuun puolivalissä. Sivuja täydennetään kevään aikana. Voit antaa palautetta, kehittämisehdotuksia yms. EduFuturan viestintään tiina.riuttanen@gradia.fi.

EduFutura-opiskelijoiden ristiinopiskelun tarjonta ja ohjeet pyritään saamaan verkkosivuille huhtikuussa 2020. Opinnot alkavat syyslukukaudella 2020, ja niihin ilmoittaudutaan syksylllä. Opinnot sisältyvät oppilaitosten opetussuunnitelmiin. Opinnot ovat ilmaisia.

Ristiinopiskelun muodot ovat

  • Orientoivat opinnot (1 – 2 opintopisteen opintoja JAMKissa ja JYU:ssa lukiolaisille ja Gradian ammattiopiskelijoille)
  • Korkeakoulupolku (30 op + optio 10 op Gradian ammattiopiskelijoille tekniikan, soten ja liiketalouden aloilla JAMKissa)
  • Ristiinopiskelu korkeakoulujen JAMK ja JYU välillä

Lukiolaisilla ja ammattiin opiskelevilla on myös mahdollisuus hakea Jyväskylän yliopiston IT-tiedekuntaan avoimen väylältä. Suorittamalla 15 op lukiolaiset ja ammattiin opiskelevat voivat hakea suoraan tutkintokoulutukseen. Lisätietoja erilliset-it@jyu.fi

Piirrosvideo toiselta asteelta korkeakouluun EduFuturassa (n. 3 min)

Video tietoiskusta EduFutura Road Show´ssa 4.3.2020; mitä korkeakouluopintoja EduFutura Jyväskylä mahdollistaa lukiolaiselle ja ammattiin opiskelevalle (n. 12 min, ei tekstitystä)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp