EduFuturan verkkosivut avattu, opintotarjontaa päivitetään kevään aikana

EduFutura slogan tapahtumakalenterin kuvitus

EduFuturan verkkosivut avattu, opintotarjontaa päivitetään kevään aikana

EduFutura Jyväskylän uudet verkkosivut on avattu maaliskuun puolivalissä. Sivuja täydennetään kevään aikana. Voit antaa palautetta, kehittämisehdotuksia yms. EduFuturan viestintään tiina.riuttanen@gradia.fi.

EduFutura-opiskelijoiden ristiinopiskelun tarjonta ja ohjeet pyritään saamaan verkkosivuille huhtikuussa 2020. Opinnot alkavat syyslukukaudella 2020, ja niihin ilmoittaudutaan syksylllä. Opinnot sisältyvät oppilaitosten opetussuunnitelmiin. Opinnot ovat ilmaisia.

Ristiinopiskelun muodot ovat

  • Orientoivat opinnot (1 – 2 opintopisteen opintoja JAMKissa ja JYU:ssa lukiolaisille ja Gradian ammattiopiskelijoille)
  • Korkeakoulupolku (30 op + optio 10 op Gradian ammattiopiskelijoille tekniikan, soten ja liiketalouden aloilla JAMKissa)
  • Ristiinopiskelu korkeakoulujen JAMK ja JYU välillä

Lukiolaisilla ja ammattiin opiskelevilla on myös mahdollisuus hakea Jyväskylän yliopiston IT-tiedekuntaan avoimen väylältä. Suorittamalla 15 op lukiolaiset ja ammattiin opiskelevat voivat hakea suoraan tutkintokoulutukseen. Lisätietoja erilliset-it@jyu.fi

Piirrosvideo toiselta asteelta korkeakouluun EduFuturassa (n. 3 min)

Video tietoiskusta EduFutura Road Show´ssa 4.3.2020; mitä korkeakouluopintoja EduFutura Jyväskylä mahdollistaa lukiolaiselle ja ammattiin opiskelevalle (n. 12 min, ei tekstitystä)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp