EduFutura-ristiinopiskelun työpajat puolivälissä

Ristiinopiskelun työpajan dia

EduFutura-ristiinopiskelun työpajat puolivälissä

EduFutura-ristiinopiskelun työpajat Gradian, Norssin lukion, JAMKin ja JYU:n henkilöstölle ovat edenneet puoliväliin. Ristiinopiskelu avaa Jyväskylän 42 000 opiskelijalle aivan uusia mahdollisuuksia laajentaa ja syventää osaamistaan.

EduFuturan opintotarjotin elää ja täydentyy koko ajan, mutta jo tässä vaiheessa tiedämme, että opintotarjonta tulee olemaan noin 150 opintojaksoa.

Ristiinopiskelun portaali on EF-sivuilla

Webinaareissa on tutustuttu EduFuturan opintotarjottimeen, jonne opintojaksot on koottu keskitetysti. Opintotarjottimella kerrotaan perustieto, ja Lue lisää -painikkeen avulla siirrytään oppilaitosten omiin järjestelmiin mm. ilmoittautumaan opintoihin. Opintoihin ilmoittautuminen alkaa pääsääntöisesti kesän jälkeen.

Lisäksi webinaareissa on esitelty käytännön ohjeita ristiinopiskeluun. Ohjeet täydentyvät syksyyn mennessä. Verkkosivujen lisäksi tulee myös muuta materiaalia.

Opiskelijat mukana suunnittelussa

Opiskelijat ovat olleet mukana alusta lähtien vaikuttamassa opintotarjontaan, verkkosivujen opintotarjottimeen sekä käytännön ohjeisiin.

OPS-tiimin jäsenet Miikael Saksman (JYY) ja Niki Niemelä (JAMKO) ovat testanneet opintotarjotinta ja ohjeita, ja useita asioita on kehitetty heidän kommenttiensa pohjalta. Oppimisen uudistamisen alatiimeissä on ollut mukana myös lukiolaisia ja ammattiopiskelijoita.

Lisätietoja opintotarjottimesta

Opintotarjottimen opinnot ajetaan pääsääntöisesti suoraan SISU- ja PEPPI-järjestelmistä. Lisäksi osa syötetään käsin järjestelmään. Jos huomaat virheen tai haluat kysyä lisätietoja, ota yhteys JAMKissa Katja Räsäseen, JYU:ssa Outi Ruusuvirta-Uuksulaisen tai Terhi Skaniakokseen, Gradiassa Mira Ruth-Viitaseen. Lisäksi EduFuturan koulutussuunnittelija Outi Ruusuvirta-Uuksulainen vastaa kaikkiin yleisiin kysymyksiin.

Loput ristiinopiskelun työpajat ovat

Ke 20.5. klo 9:00 – n. klo 10:30 (erityisesti JAMK & JYU henkilöstö, mutta sopii kaikille muillekin)
https://jyufi.zoom.us/j/69616554878
Salasana introissa tai outi.h.ruusuvirta@jyu.fi tai tiina.riuttanen@gradia.fi

Ti 26.5. klo 13:00 – n. klo 14:30 (erityisesti JAMK & JYU henkilöstö, mutta sopii kaikille muillekin)
https://jyufi.zoom.us/j/69774176092
Salasana introissa tai outi.h.ruusuvirta@jyu.fi tai tiina.riuttanen@gradia.fi

To 28.5. klo 14:00 – 15:00 (erityisesti Gradian ammatilliset opettaja, mutta sopii kaikille muillekin)
https://jyufi.zoom.us/j/61117824234
Salasana introissa tai outi.h.ruusuvirta@jyu.fi tai tiina.riuttanen@gradia.fi

Ke 3.6. klo 8:30 – 9:30 (osana Gradian opinto-ohjaajien kokousta)

Jos et pääse webinaariin?

Jos et pysty osallistumaan webinaareihin, voit katsoa esityksen diat ja tallenteet EduFuturan nettisivujen tapahtumakalenterista Menneistä tapahtumista: https://edufutura.fi/tapahtumat/?eventDisplay=past

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp