DreamUp ponnahduslauta uusiin haasteisiin

Essi Ollonqvist

DreamUp ponnahduslauta uusiin haasteisiin

JAMKin Tiimiakatemian opiskelija Essi Ollonqvist on vuoden 2021 EduFutura-ristiinopiskelija. Essi on hyödyntänyt esimerkillisesti EduFuturan ristiinopiskelumahdollisuuksia ja toimi menestyksekkäästi projektipäällikkönä DreamUp-opintojaksolla.

EF-oppilaitosten opiskelijoista koostuva DreamUp-tiimi ideoi ja tuottaa opiskelijahenkisen yrittäjyystapahtuman. Projektipäällikön tehtävä on luotsata tiiminsä parhaaseen tulokseen.

Ponnahduslauta uusiin haasteisiin

”DreamUp oli hieno kokemus. Pääsimme ideoimaan ja tekemään omannäköisen tapahtuman, joka onnistui hienosti korona-ajan haasteista huolimatta. Tulevaisuuden työuraa ajatellen sain luotua verkostoja ja tutustuin yhteistyökumppaneihin. Lisäksi sain kurssikavereista uusia ystäviä, joihin pidän vieläkin yhteyttä”, Essi kertoo.

DreamUp oli Essille ponnahduslauta uusiin haasteisiin ja vakuuttava työnäyte, kun hänet valittiin JESin (Jyväskylä Entrepreneurship Society) uudeksi puheenjohtajaksi. JES on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. JESin toimintaan ovat tervetulleita mukaan niin toisen asteen kuin korkeakoulujen opiskelijat.

Monialaiset tiimit menestyvät

Kun kohtasimme Essin kanssa ja juttelimme, niin kävi ilmi, että EduFuturassa, DreamUpissa ja JESissä on paljon yhteistä.

”On tutkittu, että tulevaisuudessa menestyvät monialaiset tiimit. EduFutura on linkki ihmisten välillä. DreamUpia oli tekemässä kaikkien oppilaitosten opiskelijoita. Tällaisena avoimena yhteisönä näen myös JESin toiminnan.”

Essi arvostaa EduFuturan myöntämää palkintoa: ”Tämä on loistava yllätys. Tein kovasti töitä DreamUpin eteen ja tuntuu hyvältä saada positiivista palautetta.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp