EduFuturan yrittäjyysstrategian kehitystyö palkittiin

EduFuturan yrittäjyysstrategian kehitystyö palkittiin

EduFutura Jyväskylän yrittäjyysstrategian kehittämistyö on valittu parhaaksi käytännölliseksi kehittämistyöksi valtakunnallisilla Yrittäjyyskasvatuspäivillä.

Palkinto myönnettiin EduFuturan Yrittäjyyden edistäminen -alatiimille. Perustelujen mukaan yrittäjyysstrategian käytäntö on viety pitkälle, siitä on konkreettisia tuloksia ja kaikesta näkyy vahva perehtyneisyys aiheeseen.

Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ovat tehneet useita vuosia yhteistyötä yrittäjyydessä. EduFutura-yhteisö on tarjonnut alustan yhteiselle yrittäjyysstrategialle. Viimeisin EduFuturan yrittäjyysstrategian päivitys valmistui viime vuoden lopulla. Strategiaa valmisteltiin laajasti ja läpileikkaavasti EduFutura-koulutusorganisaatioissa ja yhteisissä työpajoissa.

Yrittäjyyden edistäminen -alatiimin jäsenet ovat työelämäasiantuntija Reija Häkkinen Jyväskylän yliopistosta, lehtori Suvi Salminen Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja yrityskehitysasiantuntija Petrikki Tukiainen Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiasta.

Palkinnon myönsivät Lapin ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto ja Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseura.

EduFutura kiittää palkinnosta ja onnittelee Reijaa, Suvia ja Petrikkiä hienosta työstä EduFuturan yrittäjyysstrategian käytännön jalkauttamisessa!

EduFuturan yrittäjyysvisio 2025: EduFuturan opiskelijoilla ja henkilökunnalla on yrittäjämäinen asenne ja Suomen parhaat mahdollisuudet innovointiin ja yrittäjyyteen.

EduFuturan yrittäjyysstrategia (pdf)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp