Yrittäjyysopinnoissa uusia startteja vielä kevään aikana

Opiskelijoita pöydän ääressä.

Yrittäjyysopinnoissa uusia startteja vielä kevään aikana

Yrittäjyysopinnoissamme on paljon mahdollisuuksia kaikille Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoille. Olitpa alustavasti vain kiinnostunut selvittämään omia vahvuuksiasi yrittäjyysopintojen avulla tai jo pidemmällä – liity samoja juttuja pohtivien porukoihin.

Unelmat ja inspiraatio 4.5.2022

Haluaisitko oppia hahmottamaan paremmin omaa osaamistasi? Millaista tulevaisuutta olet rakentamassa itsellesi? Unelmat ja inspiraatio -opintojaksolla rakennat vastauksiasi näihin teemoihin. Jaksolla opiskellaan käytännönläheisesti, ja tapaat yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita ihmisiä. Heidän kanssaan on antoisaa keskustella.

Ilmoittautuminen

  • Jamk-opiskelijat Pepissa
  • JYU-opiskelijat Sisussa
  • Gradian opiskelijat Wilmassa yrittäjyysopinnot

Ideasta yritykseksi 9.5.2022

Ideasta yritykseksi -valmennuksessa sinua autetaan tunnistamaan, onko ideassasi liiketoimintapotentiaalia sekä kehittämään liikeidea kohti yrityksen perustamista. Samalla saat osaamista yritystoiminnan, sen mahdollisuuksien ja vaatimuksien ymmärtämiseen. Tänä keväänä käynnistyy vielä yksi valmennus 9. toukokuuta. Lue lisää ja ilmoittaudu Yritystehtaan sivuilla.

Tuotekehitysrahoituksen haku 24.4. mennessä

Voiko minun ideastani kehittyä uusi tuote tai palvelu? Toimiiko se oikeasti käytännössä?

EduFutura-oppilaitosten Gradia, Jamk ja JYU opiskelijoilla ja henkilöstöllä on monia mahdollisuuksia lähteä testaamaan ja edistämään idean asteella olevaa kehittelyä. Nyt voit hakea Yritystehtaan 500 – 1000 euron tuotekehitysrahoitusta. Hakuaikaa on 24.4.2022 saakka, ja rahoitusraati kokoontuu 11.5. valitsemaan kohteet.

Tavoitteena on innostaa opiskelijoita ja henkilöstöä tuomaan omia kehittelyjään rohkeasti kokeiluun. Rahoitusta voi käyttää muun muassa markkinointikartoitukseen, prototyypin testaamiseen, IPR:n selvittämiseen (intellectual property rights eli aineettomat oikeudet), demojen tekemiseen tai kilpailija-analyysiin. Lisätietoa ja haku Yritystehtaan sivuilla.

Tilaa Yritystehtaan uutiskirje

Joko tunnet Yritystehtaan? Se on Gradian, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän kaupungin yrittäjyysopintojen ja yrittäjyyden kehittämisen keskittymä. Oppilaitosten opiskelijoita ja henkilöstöä innostetaan yrittäjyysvalmennuksissa, ja toisessa roolissaan Yritystehdas on startup-hautomo.

Tilaa Yritystehtaan uutiskirje, niin tiedät, mitä tapahtuu!   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp