Vuosi yrittäjänä korkea-aste – vielä ehtii ilmoittautua

Vuosi yrittäjänä korkea-aste – vielä ehtii ilmoittautua

Vuosi yrittäjänä (korkea-aste) -opintojakson ilmoittautuminen on käynnissä syyskuun loppuun. Kurssi on tarkoitettu JAMKin, JYU:n ja HUMAKin opiskelijoille, ja se käynnistyy 9.11.2020

Vuosi yrittäjänä -opintojaksolla pääset kokeilemaan yrittäjyyttä. Kurssilla perustetaan yritys yhden lukuvuoden ajaksi. Et tarvitse valmista liikeideaa, syvällistä liiketoimintaosaamista tai aikomusta oman yrityksen perustamiseen.

Tältä kurssilta saat erinomaisen pohjan omien ideoiden ja osaamisen testaamiseen, uudenlaisten tuotteiden/palveluiden luomiseen sekä liiketoiminnassa ja työelämässä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. Yritykset toimivat oikeilla markkinoilla ja tarjoavat oikeille asiakkaille todellisia tuotteita tai palveluita.

Kurssi huipentuu valtakunnalliseen finaaliin, jossa kilvoitellaan parhaasta yritysideasta ja Suomen edustaja lähtee Euroopan finaaliin. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa.

Katso tarkemmin: www.edufutura.fi/vuosiyrittajana

Myös Gradian lukiolaiset ja ammatilliset opiskelijat voivat perustaa lukuvuoden ajaksi opiskelijayrityksen (NY-yritys). Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijat oppivat lukuvuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.
Katso tarkemmin: NY-yrittäjyys Gradiassa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp