Vuosi yrittäjänä korkea-aste – ilmoittautuminen alkanut

luurit, tietokoneen näppäimistö, hiiri

Vuosi yrittäjänä korkea-aste – ilmoittautuminen alkanut

Vuosi yrittäjänä (korkea-aste) -opintojakson ilmoittautuminen on avattu. Kurssi on tarkoitettu JAMKin ja JYU:n opiskelijoille. Se käynnistyy 9.11.2020 ja ilmoittautuminen 30.9. mennessä.

Vuosi yrittäjänä -opintojaksolla pääset kokeilemaan yrittäjyyttä. Kurssilla perustetaan yritys yhden lukuvuoden ajaksi. Et tarvitse valmista liikeideaa, syvällistä liiketoimintaosaamista tai aikomusta oman yrityksen perustamiseen.

Tältä kurssilta saat erinomaisen pohjan omien ideoiden ja osaamisen testaamiseen, uudenlaisten tuotteiden/palveluiden luomiseen sekä liiketoiminnassa ja työelämässä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. Yritykset toimivat oikeilla markkinoilla ja tarjoavat oikeille asiakkaille todellisia tuotteita tai palveluita.

Kurssi huipentuu valtakunnalliseen finaaliin, jossa kilvoitellaan parhaasta yritysideasta ja Suomen edustaja lähtee Euroopan finaaliin. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa.

Katso tarkemmin: www.edufutura.fi/vuosiyrittajana

Myös Gradian lukiolaiset ja ammatilliset opiskelijat voivat perustaa lukuvuoden ajaksi opiskelijayrityksen (NY-yritys). Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijat oppivat lukuvuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.
Katso tarkemmin: NY-yrittäjyys Gradiassa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp