Vielä ehdit ilmoittautua Unelmat+Inspiraatio!-kurssille

sinisellä taivaalla pilviä.

Vielä ehdit ilmoittautua Unelmat+Inspiraatio!-kurssille

Vielä ehdit ilmoittautua Unelmat+Inpsiraatio! -opintojaksolle. Kevään ensimmäinen kurssi alkaa 3.2.2021. Kurssi on tarkoitettu kaikille Gradian, JAMKin ja JYU:n opiskelijoille.

Pohdiskeletko, millaisia asioita työltäsi haluat, minne olet oikeastaan menossa ja miltä työelämä tänä päivänä näyttää? Tule tutkimaan ammatillisia unelmiasi ja innostumaan mahdollisuudesta luoda oma työpaikkasi jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.

  • Unelmat+Inspiraatio!-opintojaksolla inspiroidut itsesi työllistämisestä, aikana tutkit ammatillisia unelmia ja innostut maailman muutoksesta.
  • Kurssi on valittavissa missä tahansa opintojen vaiheessa ja sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan.

Ilmoittautuminen kevään ensimmäiselle, 3.2.2021 alkavalle Unelmat+Inspiraatio!-opintojaksolle on vielä auki, katso tarkemmin EduFuturan nettisivuilta tai kysy oppilaitoksesi yrittäjyysopintojen koordinaattorilta:
Gradia: marja.danska@gradia.fi
JAMK: suvi.salminen@jamk.fi
JYU: reija.a.hakkinen@jyu.fi 

Unelmat+Inspiraatio! kuuluu EduFutura-yrittäjyysopintoihin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp