Terveiset EduFuturan johtoryhmästä 29.3.2023

Terveiset EduFuturan johtoryhmästä 29.3.2023

EduFuturan kevään toinen johtoryhmän kokous pidettiin 29.3.2023 Jamkin Rajakadun kampuksen Kasvosalissa.

EduFuturan yhteistyö K-S hyvinvointialueen kanssa

Kokouksessa oli mukana Keski-Suomen hyvinvointialueen konsernipalvelujen tulosaluejohtaja Lasse Leppä kertomassa uuden hyvinvointialueen tilanteesta sekä keskustelemassa yhteistyöstä. Keskustelun pohjaksi Jamkin hyvinvointiyksikön yksikönjohtaja Pertti Malkki esitteli Living Lab – kokeiluhoivakodin yhteistyömallia, joka mahdollistaisi alueen oppilaitosten käytännön yhteistyön HV-alueen kanssa. Tällä hetkellä hyvinvointialueen järjestäytyminen on vielä kesken ja esimerkiksi valtavaa terveysdatan määrää harmonisoidaan erityisesti TKI-toimintojen hyödynnettäväksi. HV-alueella ollaan myös rakentamassa kokeiluhoivakotia, johon ollaan palkkaamassa vastuuhenkilöä. Myös TKI-päällikön tehtävä on auki, samoin HR-yksikkö yhä täydentyy. HYVAKS-akatemian toimintaa käynnistetään esihenkilövalmennuksen tueksi.

Vesa Saarikoski ja Leena Liimatainen kukittivat Keijo Hämäläisen.
Vesa Saarikoski ja Leena Liimatainen kiittivät Jyväskylän ylipistolta toisiin tehtäviin siirtyvää rehtori Keijo Hämäläistä pitkästä yhteistyöstä.

Suomalaisen musiikkikampuksen strategia

Tänä vuonna musiikkikampuksen teemana on hyvinvointi, johon myös tuleva Musiikkikampuksen foorumi 28.4 keskittyy.

Hyvinvointiin liittyy esimerkiksi musiikin käyttö terapiassa sekä ennalta ehkäisevänä hoitona. Musiikkikampuksella on hyvin näkyvyyttä mediassa ja tapahtumat ovat onnistuneet yleisömäärissä hyvin. Musiikkikampus on alueen suurin pienten ja keskisuurten tapahtumien järjestäjä ja tapahtumia järjestetään yli 300 vuodessa.

 

 

 

 

 

Seuraava EduFuturan johtoryhmän kokous pidetään 14.6.2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp