Student Forumin viesti EF-johtoryhmälle: Opiskelija keskiössä EduFuturassa jatkossakin

Puheenjohtajan nuija, jossa EduFutura logolla metallilaatta.

Student Forumin viesti EF-johtoryhmälle: Opiskelija keskiössä EduFuturassa jatkossakin

EduFutura Jyväskylän johtoryhmän kokouksessa 22.9.2020 kuultiin opiskelijoiden viestit EduFuturan kehittämiseksi, Terveys, kuntoutus, hyvinvointi ja liikunta -kärkitiimin katsaus, vahvistettiin ensi vuoden talousarvio sekä jatkettiin keskustelua koronatilanteesta ja EduFutura-strategian painopisteistä.

Student Forumin viesti johtoryhmälle

Opiskelijajärjestöjen edustajista koostuva Student Forum kokoontui ennen johtoryhmän kokousta ja kertoi terveisensä johtoryhmälle. Viestin välittäjänä toimi Student Forumin edustaja johtoryhmässä, JAMKOn puheenjohtaja Antti Paunonen.

Student Forum korostaa, että jatkossakin EduFuturassa on keskiössä oltava opiskelija. Lisäksi painotettiin, että jatkokehitystä varten tarvitaan palautetta ristiinopiskelun toteutumisesta.

Terveys, kuntoutus, hyvinvointi ja liikunta -kärkitiimin katsaus

Kärkitiimeistä katsauksen piti Terveys, kuntoutus, hyvinvointi ja liikunta. Toimintaa esittelivät kärkitiimin puheenjohtaja Pertti Malkki ja EduFuturan koulutuskoordinaattori Niina Helin. Kärkitiimi on järjestäytynyt ja linjannut painopisteitään EduFuturan strategiaan pohjautuen. Kärkitiimin operatiivisiksi alatiimeiksi on nimetty: Liikunta ja urheilu, Monialainen kuntoutus sekä Terveys ja hyvinvointi.

Kärkitiimi on tiivistänyt kehittämis- ja kansainvälistä yhteistyötään mm. toimien Centres of Vocational Excellence in the Wellbeing Sector KA3 -hankevalmistelun ohjausryhmänä. Toiminnan keskiössä on myös monialaisen kuntoutuksen osaamiskeskittymän yhteistyön kehittäminen.

Johtoryhmässä keskusteltiin myös korona-tilanteesta, korkeakoulujen yhteisestä digivisiosta, EduFuturan strategiasta ja jatkotoimenpiteistä sekä maakunnan selviytymissuunnitelmasta koronakriisistä selviytymiseksi, jota työstetään Keski-Suomen liiton johdolla.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp