Rakenna opintopolkusi Jyväskylässä – yhteishaku käynnissä

Rakenna opintopolkusi Jyväskylässä – yhteishaku käynnissä

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä maaliskuun ajan ja yhteishakua toiselle asteelle on jatkettu 7.4.2021 asti. Rakentaisitko oman opintopolkusi Jyväskylässä? Sen lisäksi, että pääset opiskelemaan huipputason oppilaitoksiin ja upeaan opiskelijakaupunki Jyväskylään, saat lisäetua myös EduFutura Jyväskylä -yhteistyöstä.

  • Voit laajentaa osaamistasi ja opiskella toisen EduFutura-oppilaitoksen opintoja.
  • EduFuturan muodostavat Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia – yhteensä yli 40 000 opiskelijaa.
  • Ammattikorkeakoulun opiskelijana voit tehdä opintoja Jyväskylän yliopistossa ja Gradissa.
  • Yliopiston opiskelijana voit tehdä opintoja JAMKissa ja Gradiassa.
  • Gradian lukio- ja ammattiopiskelijana, Norssin lukiolaisena voit tehdä JAMKin ja JYU:n korkeakouluopintoja.
  • EduFutura-ristiinopiskelu on sinulle maksutonta.
  • Katso ristiinopiskelun tarjonta EduFuturan opintotarjottimelta – löytäisitkö täältä jotain sinua kiinnostavaa?

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla 1260 aloituspaikkaa seitsemällä eri alalla. Ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavia koulutuksia tarjotaan nyt jo 345 aikuisopiskelijalle.

Jyväskylän yliopistossa voit hakea kandidaattiohjelmiin, kandidaatti- ja maisteriohjelmiin sekä maisteriohjelmiin. Tarjolla noin 2700 aloituspaikkaa 124 hakukohteessa kuudessa tiedekunnassa. Uutena ohjelmana Jyväskylässä on tarjolla diplomi-insinöörikoulutus. Siinä tieto- ja ohjelmistotekniikan DI-tutkintoon voi liittää Jyväskylän yliopiston monitieteiset mahdollisuudet taiteista liikuntatieteisiin.

Hakeminen Jyväskylän yliopiston, AMK- ja YAMK-koulutuksiin tapahtuu Opintopolku.fi:ssä, jossa voi myös seurata haun edistymistä. Hakuaika päättyy 31.3.2021 kello 15.

Toisen asteen yhteishakua on pidennetty, ja se päättyy 7.4.2021 kello 15. Jyväskylässä Gradia-lukioiden Jyväskylän lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio sekä Norssin lukion opiskelijat kuuluvat EduFutura-yhteisöön ja heillä on mahdollisuus tehdä maksutta korkeakouluopintoja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja Jyväskylän yliopistossa.

Katso tarkemmin JAMKin tiedote
Katso tarkemmin Jyväskylän yliopiston tiedote
Katso tarkemmin Gradian tiedote
(huom! tiedotteessa vanhat tiedot yhteishaun kestosta)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp