Outi Ruusuvirta-Uuksulainen on valittu EduFuturan koulutussuunnittelijaksi

TAUSTAKUVA_EduFutura slogan

Outi Ruusuvirta-Uuksulainen on valittu EduFuturan koulutussuunnittelijaksi

MSc Outi Ruusuvirta-Uuksulainen on valittu EduFutura Jyväskylän koulutussuunnittelijaksi. Koulutussuunnittelija koordinoi oppilaitosten yhteisten opintojen suunnittelua, kehittämistä ja toteutusta.

Koulutussuunnittelija toimii tiiviissä vuorovaikutuksessa verkoston, yhteistyötahojen, opettaja- ja opiskelijatiimien sekä muiden EduFuturan toimijoiden kanssa. Työhön sisältyy toisen asteen ja korkea-asteen välisiin siirtymiin sekä henkilöstön pedagogisen osaamisen kehittämiseen liittyviä koordinointitehtäviä. Lisäksi koulutussuunnittelija osallistuu EduFuturan viestintään.

Outi Ruusuvirta-Uuksulainen on toiminut erikoissuunnittelijana Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksella useissa ohjausta sivuavissa tehtävissä vuodesta 2012 lähtien. EduFutura-konteksti on hänelle tuttu Omalle polulle korkeakouluun -hankkeen projektipäällikön tehtävien kautta. Ruusuvirta-Uuksulainen on myös tutkinut lukioiden korkeakoulu- ja työelämäyhteistyötä ja toimiessaan Eurooppalaisen elinikäisen ohjauksen toimintapolitiikan verkoston (ELGPN) koordinaatiotiimissä hän on perehtynyt eurooppalaiseen ohjauksen toimintapolitiikkaan työvoima- ja opetushallinnossa. Ennen tuloaan Jyväskylän yliopistolle Ruusuvirta-Uuksulainen opiskeli ja työskenteli politiikan tutkimuksen ja sen opetuksen parissa Lontoossa kymmenen vuotta, viimeisimmäksi the London School of Economics and Poltical Sciencessä.

”Odotan innolla pääseväni toden teolla rakentamaan joustavia opintopolkuja ja ristiinopiskelumahdollisuuksia EduFutura-oppilaitosten opiskelijoille yhdessä kaikkien kolmen organisaation henkilöstön kanssa. Nähdäkseni juuri se on yksi keskeisimmistä perusteista ja tavoitteista koko EduFutura-yhteistyölle ja olen valmis käärimään hihani, jotta siitä tulee totta”, Ruusuvirta-Uuksulainen sanoo.

Koulutussuunnittelijan tehtävä sijoittuu Jyväskylän yliopistoon, mutta työ tapahtuu kaikissa EduFutura-oppilaitoksissa.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston muodostama oppimisen, tutkimisen ja kehittämisen yhteisö. Kehitämme yhdessä tulevaisuuden oppimisratkaisuja ja luomme opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin.

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Outi Ruusuvirta-Uuksulainen, puh. +358 40 801 0835, outi.h.ruusuvirta@jyu.fi (myöhemmin otetaan käyttöön sähköposti päätteellä @edufutura.fi)

Kehittämisjohtaja Jarkko Pirkkalainen, Jyväskylän yliopisto, +358 40 737 3364, jarkko.pirkkalainen@jyu.fi

Outi Ruusuvirta-Uukusulainen

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp