Yrityskylä

Hei yhdeksäsluokkalainen, tervetuloa tutustumaan EduFutura Jyväskylään ja tarttumaan Yrityskylä-haasteeseemme!

Yrityskylä on työelämän ja talouden peliareena, jossa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä yritystä kansainvälisten markkinoiden pyörteissä. EduFutura Jyväskylä on mukana Yrityskylässä tarjoamalla haasteen myydä ja markkinoida Unelmista totta -koulutuspakettia, jossa yhdistyvät EduFutura-oppilaitosten ja monipuolisuus ja vahvuudet.

Unelmista totta on kuvitteellinen koulutuspaketti, mutta se tuo esiin oppilaitostemme yhteisen halun kannustaa opiskelijoita uskomaan unelmiin ja toteuttaa unelmansa monipuolisen yhteisen koulutustarjontamme kautta. 

EduFutura on yhteistyöverkosto, johon kuuluvat

Näissä oppilaitoksissa on yhteensä yli 40 000 opiskelijaa ja henkilöstöä 4200 eri alojen ammattilaista, asiantuntijaa ja tutkijaa.

Ristiinopiskelua ja opiskelijoiden yhteisiä projekteja

EduFutura mahdollistaa sen, että opiskelijat voivat tehdä opintoja toisessa EduFutura-oppilaitoksessa,  Jos opiskelet lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa, voit tehdä Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMKin tai Jyväskylän yliopiston kursseja. Jos opiskelet korkeakoulussa, niin voit hyödyntää toisen korkeakoulun opintoja. Tämä on ainutlaatuista Suomessa ja myös koko maailmassa. EduFuturan ristiinopiskelun tarjonnan näet opintotarjottimelta.

Opiskelijat tekevät yhteisiä projekteja ja tuotantoja. Esimerkiksi Suomalaisen musiikkikampuksen musikaalissa esiintyjät ja muusikot voivat olla Gradian, JAMKin tai yliopiston opiskelijoita. Musikaalin kampaukset tekevät Gradian parturi-kampaaja-opiskelijat, markkinoinnissa on mukana kaikkien oppilaitosten opiskelijoita. Media-alan opiskelijat valokuvaavat mainoskuvat sekä striimaavat musikaalin suorana lähetyksenä nettisivuille.

EduFuturan opiskelijat rakentavat tulevaisuuden työelämää. Unelmista totta -koulutuspaketissa sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkien oppilaitosten opiskelijoiden ja työntekijöiden osaamista ja ammattitaitoa.

Vastuullisuutta ja resurssiviisautta

EduFuturassa toimitaan vastuullisesti, resurssiviisaasti ja kestävän kehityksen mukaisesti ja tähtäimemme on hiilineutraaliin toiminta.

Käytännössä tämä tarkoittaa vaikkapa sitä, että EduFutura-oppilaitokset yhdessä tekemällä voivat poistaa turhia päällekkäisyyksiä. Voimme käyttää toistemme tiloja ja laitteita sekä jakaa opettajiemme erilaista tietoa ja asiantuntijuutta yli oppilaitosrajojen. 

Yhdessä ja yhteistyötä tehden oppilaitostemme tutkijat, asiantuntijat ja opiskelijat pystyvät innovoimaan ja kehittämään uusia, ympäristöystävällisiä tuotteita ja toimintatapoja.

Kiinnostuitko EduFutura-oppilaitoksista, katso lisää

Kiinnostaako Jyväskylä opiskelukaupunkina, katso lisää

Tyttö ja poika hyppäävät_Kuva Mikko Laitinen