Ristiinopiskelun kuvaus JYU JAMK. Tarkempi tekstiohjeistus kuvan alla.

JYU → JAMK

Ristiinopiskelun ohjeet

Etusivu » Opiskelijalle » Ristiinopiskelu korkeakouluissa » Ristiinopiskelun ohje JYU -> JAMK
Tietokone

Löydät EduFutura-korkeakoulujen (JAMK ja JYU) ristiinopiskelun sinulle sopivat opinnot opintotarjottimelta edufutura.fi/opintotarjotin. Opintoja on tarjolla sekä yksittäisinä opintojaksoina että useammista opintojaksoista koostuvina moduuleina. Voit etsiä opintoja alojen mukaan, moduuleittain tai vapaalla sanahaulla

Kun olet löytänyt kiinnostavan opintojakson opintotarjottimelta

Varmista, että opintojakso sopii osaksi tutkintoasi joko ennakoivan hyväksiluvun kautta (sisällytetty OPS:iin) tai valinnaisina opintoina. Ilmoittaudu opintojaksolle Lue lisää -painikkeen kautta. Käytä opiskelijasähköpostiasi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta. Jos opintojakso on täynnä, olet automaattisesti jonotuspaikalla. Jos paikkoja vapautuu, sinuun otetaan yhteyttä.

Opiskelet JAMKin oppimisympäristössä

Kun sinut on hyväksytty opiskelijaksi, saat sähköpostiisi ohjeet opintojen aloittamisesta, mm. JAMKin käyttäjätunnuksen luomisesta. Kun olet tehnyt JAMKin tunnukset, pääset kirjautumaan verkkoympäristöön ja saat käyttöösi opiskelussa tarvittavat JAMKin työkalut. Tämän jälkeen aloitat opinnot!

Palkitse itsesi uudesta osaamisesta!

Kun opinnot ovat valmiit, suoritus ja sen arvosana kirjataan JAMKin järjestelmään. Tämän jälkeen se pitää siirtää omaan oppilaitokseesi. Katso opintosuorituksesti Puro-palvelusta ja lähetä ne palvelun kautta kotikorkeakouluusi merkittäviksi opintorekisteriisi. 

Onnea opintosuorituksestasi!

Onnea – nyt olet suorittanut opintojakson JAMKissa 😊 Jos haet johonkin toiseen korkeakouluun, kannattaa opintosuoritus ilmoittaa myös sinne.