Gradia, Norssi → JYU

Ristiinopiskelun ohjeet orientoivat opinnot

Etusivu » Opiskelijalle » Lukiolaiselle » Orientoivat opinnot » Ristiinopiskelun ohjeet Gradia, Norssi -> JYU
Opintotarjottimen mainoskuva, tyttö osoittaa tekstiä, jossa lukee edufutura.fi/opintotarjotin.
EduFuturan opintotarjottimella yli 100 opintojaksoa toisen asteen opiskelijalle - käy katsomassa, mitä mielenkiintoista sinä löydät!

Orientoivat opinnot (1 – 2 op) on suunniteltu erityisesti toisen asteen opiskelijoille.
1 op = n.  27 tunnin työpanos
2 op= n. 54 tunnin työpanos
2 op = 1 lukion kurssi

Gradia-lukiolaisena sinulla on mahdollisuus tehdä korkeakouluopintoja myös Korkeakouluviikon aikana.

Työpanokseen on laskettu verkko- ja lähiopinnot sekä itsenäinen työskentely. Opinnot tehdään pääasiassa verkossa. 

Osa orientoivien opintojen opintojaksoista arvioidaan hyväksytty/hylätty. Jos ammattiin opiskeleva haluaa sisällyttää korkea-asteen opinnot osaksi ammatillista valinnaista tutkinnon osaa (Korkeakouluopinnot 5-15 osp), tulee arviointi olla suoritettu asteikolla 1-5.

Kun olet löytänyt kiinnostavan opintojakson opintotarjottimelta

Gradian ja Norssin lukiolainen: Varaa opolle aika Wilman kautta. Tässä tapaamisessa varmistatte, että suunnittelemasi EduFutura-korkeakouluopinnot sopivat sinulle ja teette ilmoittautumisen yhdessä. Käytä ilmoittautuessa oppilaitoksen sähköpostia. Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostitse lisäohjeita.


Ammattiin opiskeleva: Varaa aika HOKS-ohjaajallesi tai EduFutura-koordinaattorille. Tässä tapaamisessa varmistatte, että suunnittelemasi EduFutura-korkeakouluopinnot sopivat sinulle ja teette ilmoittautumisen yhdessä. Käytä ilmoittautuessa oppilaitoksen sähköpostia. Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostitse lisäohjeita.

Ongelmia ilmoittautumisessa: ota yhteys help.jyu.fi -palvelun kautta

Ammatillisen koulutuksen EduFutura-koordinaattorit

Gradia Jämsä, kaikki alat:
Risto-Matti Koskinen

Liiketoiminta ja yrittäjyys:
Minna Paavilainen

Logistiikka, rakennusala ja kone- ja tuotantotekniikka:
Janne Kaija

Matkailu- sekä ravintola- ja cateringalat: Mira Ahtila

Musiikki:
Mia Kärkkäinen

Sosiaali- ja terveysala:
Anu Nieminen

Sosiaali- ja terveysala, liikunta-ala, Gradia Jyväskylä + yhteiset tutkinnon osat:
Markus Rämä

Tieto- ja viestintätekniikka, sähköala: Juha Toivanen

Muut alat Mira Ruth-Viitanen.
Ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@gradia.fi.

Opiskelet JYU:n oppimisympäristössä

Ilmoittautumisen jälkeen pääset kirjautumaan Moodle-oppimisympäristöön ja saat käyttöösi opiskelussa tarvittavat JYU:n opintomateriaalit. Nyt pääset opiskelemaan!

Palkitse itsesi uudesta osaamisesta!

Kun opinnot ovat valmiit, suoritus ja sen arvosana kirjataan JYU:n järjestelmään. Tämän jälkeen se pitää siirtää omaan oppilaitokseesi. TÄMÄ OHJE EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VOIMASSA, SUORITETTUJEN OPINTOJEN SIIRROSSA OHJE ALLA ”TODISTUS SUORITETUSTA OPINNOSTA” Kirjaudu opintopolku.fi kautta omaan opintopolkuusi ja jaa suoritustietosi. Kun tämä on valittu, Koski-palvelu luo suoritustiedosta linkin, jonka lähetät omaan oppilaitokseesi.

Todistus suoritetuista opinnoista (ohje voimassa 1.11.2021 alkaen kunnes toisin ilmoitetaan)

Kurssin opintosuoritukset arvosanoineen viedään Jyväskylän yliopiston Korppi-opintotietojärjestelmään https://avoin.korppi.jyu.fi/. Suorituksen löydät opintosuoritusotteeltasi. Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi Korppiin ja valitse edelleen Opinnot -> Opintosuoritusote -> Näytä avoimen yliopiston opintosuoritusote. Voit tulostaa opintosuoritusotteesi Korpista ja toimita se tarvittaessa koulullesi. Mikäli tarvitset virallisen opintosuoritusotteen (allekirjoitettu), voit tilata sen todistukseksi kurssin suorittamisesta. Ohjeet opintosuoritusotteen tilaamiseen löydät osoitteesta: http://r.jyu.fi/AL3

Jos tunnuksesi ehtinyt vanhentua (eli et pääse enää kirjautumaan Korppiin), saat aktivoitua tunnukset uudelleen kirjautumalla OMA-palveluun (https://account.jyu.fi/) verkkopankkitunnuksilla.

Nyt olet suorittanut korkeakouluopinnon!

Onnea – nyt olet suorittanut korkeakoulutasoisen opintojakson 😊 Jos jatkossa haet EduFutura-korkeakouluun (JAMK tai JYU), voit sisällyttää tämän opintojakson korkeakoulututkintoosi. Jos haet johonkin toiseen korkeakouluun, kannattaa opintosuoritus ilmoittaa myös sinne.

Kaksi poikaa ulkoilutelineillä.