Korkeakouluopiskelijalle FAQ

Mitä EduFuturan ristiiinopiskelu tarkoittaa korkeakouluopiskelijan näkökulmasta? Mitä tarkoittaa ennakoiva hyväksiluku?

Ristiinopiskelu EduFuturassa tarkoittaa sitä, että voit JAMKin opiskelija voi tehdä Jyväskylän yliopiston opintoja ja JYU:n opiskelija voi tehdä Jyväskylän ammattikorkeakoulun opintoja. Ristiinopiskeluun perustuva hyväksiluku korkeakoulujen välillä voi olla korvaamista tai sisällyttämistä riippuen opintojen sisällöstä ja tasosta. 

Mistä saan tietoa EduFuturan ristiinopiskelusta?

Ristiinopiskelun tarjonnan näet EduFuturan nettisivujen opintotarjottimelta. Ennen opintojen aloittamista ole yhteydessä HOPS-ohjaajaasi tai opettajatutoriin ja tarkista, että suunnittelemasi opintojakso sopii henkilökohtaiseen opinto-ohjelmaasi.

Miksi ilmoittautumisessa pitää käyttää oppilaitoksen sähköpostia? Ilmoittauduin henkilökohtaisella sähköpostilla, miten korjaan tämän?

Ristiinopiskelu on maksutonta EduFutura-oppilaitosten opiskelijoille ja jotta voimme todentaa maksuttomuuden, käytä opiskelijasähköpostiasi. Jos ilmoittauduit väärällä sähköpostilla, ota yhteys JAMKilla avoinamk@jamk.fi ja Jyväskylän yliopistossa help.jyu.fi -kautta.

Miten voin ehdottaa uusia opintojaksoja, joita ei vielä ole ristiinopiskelussa?

EduFuturan nettisivuilla www.edufutura.fi/opintotarjotin on lomake, jolla voit ehdottaa sinua kiinnostavaa opintojaksoa.

Onko ristiinopiskelua englannin kielellä? Do I find any courses available in English?

Joitakin opintojaksoja on englannin kielellä. Opintotarjottimelta voit hakea englanninkieliset opintojaksot. There a few courses in English. You find them in the EduFutura online course catalogue.