Niina Helin on valittu EduFuturan koulutuskoordinaattoriksi

Niina Helin, EduFuturan koulutuskoordinaattori

Niina Helin on valittu EduFuturan koulutuskoordinaattoriksi

YTM Niina Helin on valittu EduFutura Jyväskylän koulutuskoordinaattoriksi. Hän aloittaa tehtävässä kokopäiväisenä 17.8.2020 lähtien, mutta työskentelee jo keväällä osa-aikaisesti. Koulutuskoordinaattorin tehtävään oli sisäinen haku EduFutura-organisaatioissa.

Niina Helin siirtyy koulutuskoordinaattoriksi Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian projektiasiantuntijan tehtävästä. Hän on toiminut pitkään EduFutura-yhteistyössä opettaja- ja kehittäjäyhteistyön, kärkialatiimityöskentelyn, Yritystehdas-yhteistyön sekä yrittäjyysstrategian parissa.

Koulutuskoordinaattori kehittää ja tukee asiantuntijana EduFutura Jyväskylän kärkialojen yhteistyötä. Tehtävään kuuluu kehittämisen tuki kärkialojen puheenjohtajille ja ryhmille, koulutussuunnittelun tuki EduFuturan koulutussuunnittelijan kumppanina, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestely sekä kärkialoja koskeva viestintä ja tiedottaminen.

Työn erityinen painopiste on Liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja kuntoutuksen sekä Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen kehittämisen kärkialojen tukeminen. Lisäksi tehtävään kuuluu muiden kärkialojen tukeminen sekä tiivis vuorovaikutus EduFutura-verkoston kanssa.

”Aloitan innostunein mielin EduFuturan työtehtävässä, jossa pääsen kehittämään ja tukemaan niin kärkialojen kuin EduFutura-oppilaitosten välistä yhteistyötä. Haluan olla mukana edistämässä ja tehdä näkyväksi niitä monipuolisia mahdollisuuksia, joita EduFutura-yhteistyö kaikkien oppilaitostemme opiskelijoille ja henkilökunnalle tarjoaa”, Niina kertoo.

Koulutuskoordinaattorin tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Kaikkia EduFuturan yhteisiä työtehtäviä tarkastellaan strategiakauden vaihtuessa.

Lisätietoja:

Koulutuskoordinaattori Niina Helin, 040 341 5317, niina.helin@gradia.fi (myöhemmin käyttöön niina.helin@edufutura.fi)
Kehittämisjohtaja Anu Tokila, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, 040 341 5141, anu.tokila@gradia.fi

Tervetuloa Niinalle EduFutura-tiimiin!

Niina Helin, EduFuturan koulutuskoordinaattori

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp