Musiikkikampuksen työmaatiedote

Musiikkikampuksen työmaatiedote

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennuksen työmaalla julkisivumuuraus on Pitkäkadun puoleisella seinällä saavuttanut räystään korkeuden. Muurari on siirtynyt jatkamaan muurausta rakennuksen toiselle puolelle.

A-puolella vesikatolla asennetaan raakaponttilaudoitusta vielä tämän viikon ajan. Ensimmäisessä kerroksessa jatkuu huone-huoneessa tilojen seinä- ja alakattorakenteiden tekeminen. Toisessa kerroksessa osa lattioista on saatu eristettyä ja raudoitettua. Seuraavaksi asennetaan lattialämmitysputket ja loppuviikosta lattiat valetaan. Musiikkisalissa on aloitettu alakattorunkojen asentaminen.

B-puolella on hieman vähemmän työvaiheita käynnissä. Maalari sutii väriä monitoimisalissa ja WC- sekä suihkutiloissa valmistellaan pohjia laatoitustöitä varten. Loppuviikosta molempiin kerroksiin pumpataan lattiatasoite.

Pyydämme Teitä noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessanne. Työmaaliikenne ja poikkeavat liikennejärjestelyt työmaan ympärillä vaativat kaikilta osapuolilta huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta.

Rakentavin terveisin,

Tiia Miettinen Projekti-insinööri
tiia.miettinen@srv.fi puh. 040 838 1357

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp