Musiikkikampuksen työmaatiedote

Musiikkikampuksen työmaatiedote

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennuksen työmaalla on päästy aloittamaan myös ulkopuoliset työt. Pitkäkadun ja Voionmaankadun kulmassa maatyöt jatkuvat. Takapihan puolella on tukimuuri saatu betonoitua ja muottien purku on käynnissä. Seuraavaksi alkaa muuntamon perustusten tekeminen.

A-puolella maalaustyöt ovat käynnissä ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa pumpataan lattiatasoite loppuviikosta. Kellarikerroksessa alakattojen levytykset alkavat olla valmiit ja mattotyöt on päästy aloittamaan. Musiikkisalissa kattoon asennetaan talotekniikkaa sekä kulkusillat. A-puolen wc-tilojen vedeneristys- ja laatoitustyöt on aloitettu.

B-puolella on asennettu tanssisalien joustolattiat ja monitoimisalin puulattia. Oviasennukset, listoitukset, lukitukset, heloitukset ja varusteasennukset ovat käynnissä.

Pyydämme Teitä noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessanne. Työmaaliikenne ja poikkeavat liikennejärjestelyt työmaan ympärillä vaativat kaikilta osapuolilta huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta.

Rakentavin terveisin,

Tiia Miettinen
Projekti-insinööri
tiia.miettinen(a)srv.fi
puh. 040 838 1357

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp