Monipuolisia, mielenkiintoisia ja joustavia EduFutura-urheilijaopintoja

Elmo Lakka ja Mimosa Jallow

Monipuolisia, mielenkiintoisia ja joustavia EduFutura-urheilijaopintoja

 ”Opintojakson suorittaminen onnistui tosi hyvin. Se tuki urheilun arkea.”

 ”Opintojen suorittaminen oli todella mutkatonta ja tosi helppo prosessi. Pystyi omassa tahdissa käymään kaikki jutut. Ei ollut mitään ongelmia.”

Monipuolisia ja mielenkiintoisia opintoja

Suomen nopein pika-aituri Elmo Lakka ja huippu-uimarina tutuksi tullut Mimosa Jallow ovat tyytyväisiä EduFutura-urheilijaopintojen joustavuuteen.

”Valitsin itselleni urheilijaopinnoiksi Urheilijan urasuunnittelu -opintojakson ja koen, että siitä oli tällä hetkellä eniten hyötyä tulevaisuutta ajatellen. Kurssi oli monipuolinen kokonaisuus, jonka avulla pystyi kirkastamaan tulevaisuudensuunnitelmia”, Elmo kertoo.

Mimosa valitsi Urheilijan hyvinvointi -opintojakson, koska siinä oli paljon erilaisia osa-alueita, joita urheilija tarvitsee päivittäisessä tekemisessä. Mimosa koki mielenkiintoisimmaksi sen, että videoilla kuuli muiden urheilijoiden kokemuksia ja asiantuntijoiden näkemyksiä.

Jyväskylässä pystyt yhdistämään opiskelun ja urheilun joustavasti

EduFutura-urheilijaopinnot ovat EduFutura-oppilaitosten Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhdessä rakentama opintokokonaisuus.

Opintojaksoja on toisen asteen ja korkeakoulujen urheilijaopiskelijoille. Verkko-opinnot on helppo sovittaa harjoitus- ja opintosuunnitelmaan.

Jyväskylässä tavoitteellinen urheilija pystyy yhdistämään opiskelun joustavasti omaan urheilijan arkeensa. EduFuturan Sport Path on se liima, joka liittää yhteen eri oppilaitosten ja koulutusasteiden käytänteet ja muodostaa sujuvan urheilijan polun läpi koko koulutustarjonnan. Käytännössä tämä tarkoittaa kitkattomia siirtymiä koulutusasteelta toiselle, ristiinopiskelumahdollisuuksia, osaamisen todentamista ja opintojen hyväksilukemista.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp