Millaisen DreamUp-yrittäjyystapahtuman sinä haluat – vastaa kyselyyn!

ilmapalloja

Millaisen DreamUp-yrittäjyystapahtuman sinä haluat – vastaa kyselyyn!

Mikä sinua inspiroi? Haaveiletko yrittäjänä toimimisesta tai haluaisitko oppia siitä lisää? Kerro meille millaiseen yrittäjyystapahtumaan juuri sinä haluaisit osallistua!

DreamUp on vuosittain järjestettävä yrittäjyystapahtuma, joka inspiroi opiskelijoita toteuttamaan omia unelmiaan, työllistämään itsensä ja löytämään omia polkuja yrittäjyyteen. DreamUp-tiimiläiset haluavat kuulla mikä sinua kiinnostaa yrittäjyydessä ja millaisia teemoja, työpajoja tai esiintyjiä toivoisit tapahtumaan, jotta voimme kehittää kevään DreamUpista yrittäjyydestä kiinnostuneiden opiskelijoiden näköisen.

Vastaa ja vaikuta tapahtuman sisältöön vastaamalla lyhyeen kyselyymme! Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia, ja vastanneiden kesken arvotaan 20 euron Keskimaan lahjakortti. Vastaathan kyselyyn 18.10. mennessä. Vastaamaan pääset tästä: https://bit.ly/3dmG6uc

DreamUp-tapahtumatuotantokurssi on EduFuturan yrittäjyysopintojen opintojakso, joka on suunnattu JAMKin, Gradian ja Jyväskylän yliopiston opiskelijoille.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp