Lookout-valmennuksissa tunnistat, sanoitat ja tuotteistat osaamistasi

Lookout-hankkeen logo

Lookout-valmennuksissa tunnistat, sanoitat ja tuotteistat osaamistasi

Humakin, Gradian, JAMKin tai Jyväskylän yliopiston opiskelija/vastavalmistunut!

  • Kaipaatko apua oman osaamisesi sanoittamiseen, tunnistamiseen ja tuotteistamiseen?
  • Oletko ajatellut, että voisit tarjota omaa osaamistasi ja työllistyä myös muille aloille kuin omalle toimialallesi?
  • Haluaisitko verkostoitua eri alojen opiskelijoiden kanssa?

Laajenna työllistymismahdollisuuksiasi ja tule mukaan Lookout-valmennuksiin! Valmennuksissa opit tunnistamaan, sanoittamaan ja tuotteistamaan omaa osaamistasi, saat laajasti uusia verkostoja ja yrittäjyyssparrausta sekä pääset toimimaan inspiroivissa monialaisissa tiimeissä. Pureskeltavaa ja inspiraatiota innovointiin tiimeille tarjoaa alueen yritykset!

Lookout-hanke etsii opiskelijoille ja vasta valmistuneille ammattilaisille uusia työllistymis- ja uramahdollisuuksia Keski-Suomen strategisilta kehittämiskär­kialoilta (biotalous, digitalous, osaamistalous, hyvinvointitalous ja matkailu).

Hank­keen järjestämissä valmennuksissa opiskelijat ja vasta valmistuneet oppivat tuotteistamaan omaa osaamistaan pk-yritysten tarpeisiin, verkostoitumaan eri oppilaitosten opiskelijoiden ja kärkitoimialojen opiskelijoiden kesken ja tekemään osaamistaan näky­väksi erilaisten tempausten avulla.

Valmennukset starttaavat tammikuussa 2022 Jyväskylässä. Lookoutissa ovat mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Gradia ja Humanistinen ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 17.1.2022 mennessä lookout.humak.fi
Löydät meidät myös somesta @lookouthanke. Tule mukaan!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp