Kuorotutkimuksen Symposium – kuorotutkimuksen huipputapahtuma

Kuorotutkimuksen Symposium logo

Kuorotutkimuksen Symposium – kuorotutkimuksen huipputapahtuma

SULASOLin eli Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton Kansalliset Laulu- ja Soittojuhlat ”palaavat kotiin” eli Jyväskylään kesäkuussa 2022. Jyväskylän Seminaarinmäeltä ja sen kupeelta suomenkielinen kuoromusiikki ja musiikkikasvatus alkoi 1800-luvun lopulla Seminaarin opettajien johdolla.

Kuorotutkimuksen huipputapahtuma Laulujuhlien yhteydessä

Laulu- ja soittojuhlien kylkeen keskisuomalaiset kuoromusiikin asiantuntijat haluavat tuoda erityisen maakunnallisen ja paikallisen painotuksen, Kuorotutkimuksen Symposiumin 9.-10.6.2022. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille, mutta ennakkoilmoittautuminen pyydetään 28.5.2022 mennessä.

Symposium on osin kansainvälinen ja lajissaan ensimmäinen kuorotutkimukseen keskittyvä tapahtuma Suomessa. Symposiumin tarkoituksena on olla korkeatasoisen musiikin ja terveyden/hyvinvoinnin yhteyksiin liittyvän tutkimuksen ja koulutuksen näyteikkuna suomalaiselle yleisölle ja kansainvälisille asiantuntijoille. Samalla se nostaa esille laajan yleisön ja ammattilaisten tietoisuuteen Jyväskylän ja ympäröivän maakunnan keskeisen roolin kuoromusiikin kehittäjänä, sen tutkimuksen korkeatasoisena osaajana ja uuden tiedon tuottajana.

Katso ohjelma tarkemmin ja ilmoittaudu Suomalaisen musiikkikampuksen verkkosivuilla.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp