Korkeakoulujen yhteishaku 16. – 30.3.2022

Opiskelijoita Jyväskylä-kirjaimilla

Korkeakoulujen yhteishaku 16. – 30.3.2022

Korkeakoulujen yhteishaku on alkanut 16.3. ja päättyy 30.3.2022 kello 15. Kun tulet opiskelemaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun tai Jyväskylän yliopistoon, kuulut myös EduFutura-yhteisöön.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen osaamiskeskittymä. Luomme opiskelijoille monipuoliset mahdollisuudet joustaviin opintopolkuihin ja ristiinopiskeluun. EduFuturan ristiinopiskelun opintotarjottimella on yli 200 opintojaksoa. Ristiinopiskelu on maksutonta.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopistossa on kuusi tiedekuntaa. Voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä opinnoista juuri itsesi näköisen kokonaisuuden.

Uutena ohjelmana Jyväskylässä on tarjolla diplomi-insinöörikoulutus, eli tieto- ja ohjelmistotekniikan DI-ohjelma. Viime keväänä oli ensimmäistä kertaa mahdollisuus hakea alan kandi+maisteriohjelmaan, nyt uutena mahdollisuutena voi hakea myös pelkkään maisteriohjelmaan. DI-tutkintoon voi liittää yliopiston monitieteiset mahdollisuudet taiteista liikuntatieteisiin. Yliopiston erikoisuus on tänä keväänä tarjolla oleva viittomakielen asiantuntijan kandidaatti- ja maisteriohjelma. Se on haettavana vain joka toinen vuosi.

Lue lisää Jyväskylän yliopiston yhteishaun nettisivulta.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla yhteensä 1235 aloituspaikkaa seitsemällä eri alalla. Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtääville on valittavana Jamk Master Schoolin kaksi polkua, joista voi valmistua huippujohtajaksi tai huippuasiantuntijaksi.

Opinnoissa pääset tutustumaan sisältöihin yli koulutualojen ja esimerkiksi Innoflash-viikolla työskentelet monialaisissa tiimeissä. Jamk on luovuutta yli rajojen.

Lue lisää Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteishaun nettisivulta.

Jyväskylä opiskelijakaupunkina

Jyväskylässä on yli 40 000 opiskelijaa! Löydä itsesi kaupungista, jossa on ilo opiskella ja itsenäistyä. Jyväskylään on helppo tulla ja asettua. Avoin ja energinen kaupunki tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa kompaktissa koossa. Kuvittele, miten hienoa olisi, jos löytäisit yhdestä ja samasta kaupungista niin uran, harrastuksen, sielunkumppanin kuin porukankin, johon tunnet kuuluvasi! Jyväskylä on ennen kaikkea ihmisten yhteisö. Siksi Jyväskylällä on paljon annettavaa niin opiskelijaelämään kuin sen jälkeenkin.

Lue lisää Opiskelijakaupunki Jyväskylän nettisivuilta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp