Kevään viimeinen Unelmat+Inspiraatio! toteutus alkaa 4.5.!

Kevään viimeinen Unelmat+Inspiraatio! toteutus alkaa 4.5.!

Unelmat+Inspiraatio! -opintojakso kuuluu EduFuturan yrittäjyysopintoihin, ja se on avoin Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun sekä Gradian opiskelijoille. Opintojakso tarjoaa työkaluja käsitellä omaa osaamista ja omia kiinnostuksen kohteita sekä hyödyntää maailman muutoksia uran suunnittelussa.
  • Pohdiskeletko, millaisia asioita työltäsi haluat, minne olet oikeastaan menossa ja miltä työelämä tänä päivänä näyttää?
  • Tule tutkimaan ammatillisia unelmiasi ja innostumaan mahdollisuudesta luoda oma työpaikkasi jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.
  • Unelmat+Inspiraatio!-opintojaksolla inspiroidut itsesi työllistämisestä, aikana tutkit ammatillisia unelmia ja innostut maailman muutoksesta.

Oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti omia unelmia ja työelämän muutoksia pureskellen sekä omista työllistymismahdollisuuksista inspiroituen. Kurssin kontaktikerroilla vierailee monipuolinen joukko yrittäjiä ja oman työpaikkansa luoneita henkilöitä, joiden kanssa opiskelijat pääsevät keskustelemaan ja työskentelemään.

Kurssi on valittavissa missä tahansa opintojen vaiheessa ja sopii erityisesti niille, jotka pohtivat omaa uraansa ja työllistymistään yleisesti sekä niille, jotka ovat valmistumassa ilman selkeää kuvaa tulevasta työstään ja työpaikastaan. Kurssilla on 4 kontaktia (joko Zoomissa, paikan päällä Yritystehtaalla tai hybridinä molempia sekoittaen koronatilanteesta riippuen) ja kurssin kontaktikerrat ovat seuraavat:

Kesän toteutus 4.5.2022 alkaen

  1. Startti 4.5.2022 klo 14.15–17.00
  2. Unelmaleiri 18.5.2022 klo 9.15–16.00
  3. Inspiraatioleiri 25.5.2022 klo 9.15–16.00
  4. Finaalitori 15.6.2022 klo 9.00–12.00

Jamk-opiskelija ilmoittaudu Pepissä, JYU-opiskelija ilmoittaudu Sisussa ja Gradia-opiskelija ilmoittaudu Wilmassa yrittäjyysopinnot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp