Jyväskylä laulaa koko viikonlopun!

Jyväskylä laulaa koko viikonlopun!

SULASOLin suuret laulujuhlat rantautuvat kaupunkiin viikonloppuna 9.-12.6.2022. Laulujuhlat palaavat kotiin; Jyväskylän Lounaispuistostahan suomalainen laulujuhlaperinne alkoi vuonna 1884.

Juhlilla on mahdollisuus kuulla lukuisia konsertteja, osaan niistä voi osallistua maksuttomasti. Lisäksi kuorot laulavat Kauppakadun kuppiloissa, Lounaispuistossa ja Kaupunginkirkossa. Pääjuhlaa vietetään 1.600 laulajan ja Jyväskylä Sinfonian voimin Harjun Stadionilla lauantaina 11.6.2022. Juhlat päättää suorana TV-lähetyksenä toteutettava juhlajumalanpalvelus Lounaispuistossa sunnuntaina 12.6.2022 klo 10.

Kuorotutkimuksen Symposium osana Sulasolin laulujuhlia

Alueellista väriä kansalliseen tapahtumaan tuovat kaksi oheistilaisuutta. Suomalainen musiikkikampus järjestää torstaina ja perjantaina 9.-10.6.2022 Suomen ensimmäisen Kuorotutkimuksen symposiumin. Huippututkijat esittelevät tutkimuksia ja tuloksia kuorolaulun ja sen sosiaalisen toiminnan vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen.

Kuorotutkimuksen Symposiumiin on vapaa pääsy – tervetuloa! Tähän liittyy myös ”Jyväskylä kuorokaupunkina” -matinea Seminariumissa perjantaina 10.6. klo 14, johon on myös vapaa pääsy.

Torstai-iltana on Keski-Suomen Musiikin Edistämissäätiön ja SULASOLin järjestämä P.J. Hannikainen -kuorosävellyskilpailun loppukatselmus ja palkintojen jako Taulumäen kirkossa klo 18.

Lämpimästi tervetuloa laulavaan kaupunkiin ensi viikonloppuna!

Lisätietoja:
Suomalaisen musiikkikampuksen johtaja Hannu Ikonen, 040 528 3762, hannu.ikonen@jamk.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp