Jaana Mäkelä valittu EduFuturan sote-strategian vastuuvalmistelijaksi

Jaana Mäkelä

Jaana Mäkelä valittu EduFuturan sote-strategian vastuuvalmistelijaksi

Asiantuntija Jaana Mäkelä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksiköstä on valittu EduFuturan sote-strategian vastuuvalmistelijaksi.

Terveystieteiden maisteri Jaana Mäkelä on työskennellyt vuodesta 2011 lähtien JAMKissa kehittämis- ja opetustehtävissä sekä Hyvinvointiyksikön TKI-tiiminvetäjänä ja työsuojeluasiamiehenä. Sitä ennen hänellä on pitkä työkokemus Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä sairaanhoitajana, osastonhoitajana ja rekrytointipäällikkönä.

EduFuturan sote-strategian valmistelu aloitettiin viime keväänä. Vastuuvalmistelijan tehtävänä on strategiatyön koordinointi ja loppuunsaattaminen yhdessä oppilaitosten asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Vastuuvalmistelijan tehtävä on määräaikainen 15.11.2021 -31.5.2022. Työtä ohjaa ja tukee EduFuturan Terveys, kuntoutus, hyvinvointi, liikunta -kärkitiimi sekä oppilaitosten kehittämistoiminnasta vastaavista johtajista koostuva EduFutura Trioli.

”Sote-strategian valmistelu on erittäin merkittävä ja ajankohtainen tehtävä niin EduFuturassa kuin tulevalla Keski-Suomen hyvinvointialueella. Vastuuvalmistelijan tehtävässä pääsen osallistumaan erittäin mielenkiintoiseen yhteiskehittämiseen keskeisellä näköalapaikalla”, sanoo Jaana Mäkelä.

Lisätietoja:

EduFutura sote-strategian vastuuvalmistelija Jaana Mäkelä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 0400 917386, jaana.makela@jamk.fi

Kehitysjohtaja Leena Liimatainen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 040 821 9435, leena@liimatainen@jamk.fi
Kehitysjohtaja Jarkko Pirkkalainen, Jyväskylän yliopisto, 040 737 3364, jarkko.pirkkalainen@jyu.fi
vs. kehittämisjohtaja Merja Salminen, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, 040 341 6218, merja.salminen@gradia.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp