”Intohimosta unelmaksi, unelmasta uraksi” DreamUp-yrittäjyystapahtuma lähestyy!

Nuoret katsomassa iltataivaalle

”Intohimosta unelmaksi, unelmasta uraksi” DreamUp-yrittäjyystapahtuma lähestyy!

DreamUp on opiskelijoille suunnattu avoin päivätapahtuma, joka järjestetään Jyväskylässä, Crazytownilla osoitteessa Kauppakatu 39, tiistaina 18.4. klo 11:00-16:00.

Tämän vuoden teemana on ”Intohimosta unelmaksi, unelmasta uraksi”. Päivän aikana pääsee kuulemaan kahta pääpuhujaa, Cityspottingin Sami Toivasta sekä Laurennan Laura Mäntystä, jotka kertovat oman tarinan yrittäjyydestä ja antavat vinkkejä mm. oman osaamisen tuotteistamiseen.

Tapahtumassa kuullaan paneelikeskustelua paikallisten yrittäjien kesken sekä on mahdollisuus osallistua kolmeen erilaiseen teemaa tukevaan workshopiin. Lisäksi yritystorilla on erilaisia yrityksiä ja yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa koko tapahtuman ajan. Toteutamme tapahtuman EduFutura-yhteistyössä ja paikalle ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin muut yrittäjyydestä ja yrittäjähenkisyydestä kiinnostuneet.

DreamUp tarjoaa tarpeellisia työkaluja yrittäjyyden polkua harkitseville, inspiraatiota etsiville sekä vinkkejä oman polun löytämiseen ja unelmien toteuttamiseen. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi motivoitumaan ja katsomaan, josko juuri Sinun uusi polkusi starttaisi täältä!

Lisätietoa tapahtumasta, ohjelmasta ja esiintyjistä löytyy osoitteesta https://info.dreamupjkl.fi/

Lisätietoja:

Reija Häkkinen, työelämäasiantuntija, työelämäpalvelut
reija.hakkinen(at)jyu.fi
p. +358 400 247 465

Löydät meidät myös somesta:
Facebook: @dreamupjkl
Instagram: @dreamupjkl
TikTok: @dreamup_jkl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp