Yritystehtaan palvelut henkilöstölle

Jyväskylän yritystehtaan palvelut ovat myös EduFutura-koulutusorganisaatioiden tutkijoiden ja henkilöstön käytettävissä. 

Kiinnostaako sinua yrittäjyys, onko sinulla liikeidea, etsitkö rahoitusta vaikkapa prototyypin tekemiseen? Jyväskylän yritystehdas tarjoaa  mahdollisuuden testata ja kehittää liikeideoita sekä saada tukea yrityksen perustamiseen ja kasvuun.

Yritystehdas toimii yrittäjyyden kohtaamispaikkana. Yritystehdas on startup-hautomo, jossa parhaista ideoista kasvatetaan menestyviä yrityksiä yhdessä oppilaitosten kanssa.

Ideasta yritykseksi

Ideasta yritykseksi tarjoaa mahdollisuuden testata ja kehittää omaa liikeideaa kohti yrityksen perustamista opettajavalmentajien tukemana. Valmentajamme auttavat sinua tunnistamaan ideasi potentiaalin sekä kehittämään ideaasi ja itseäsi kohti oman yrityksen perustamista. Yhteisissä työpajoissa hiotaan tuote- ja palveluideoita, kartoitetaan potentiaalisia asiakkaita, selvitetään markkinatilannetta, tehdään liiketoimintasuunnitelma ja kartoitetaan omia vahvuuksia yrittäjänä. Kurssin sisältö muotoutuu osallistujien liikeideoiden ja tarpeiden mukaan. Katso alkamisajat Jyväskylän Yritystehtaan verkkosivuilta

Yrittäjävalmennus

Kehitä yritystäsi kohti menestystä Yrittäjävalmennuksessa. Yrittäjävalmennus (8 op/15 osp) on vuoden kestävä henkilökohtainen valmennus  Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoiden, tutkijoiden ja henkilökunnan perustamille yrityksille. Yritykselle nimetään huippuvalmentaja, joka sparraa ja luotsaa yritystä eteenpäin! Valmennukseen voi hakea jatkuvasti ottamalla yhteyttä oman oppilaitoksen vastuuhenkilöön:
JAMKsuvi.salminen@jamk.fi
JYUmari.suoranta@jyu.fi
GRADIApetrikki.tukiainen@gradia.fi

Tuotekehitysrahoitus

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisin testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute testiproton rakentamisen? Tuotekehitysrahoituksen tavoitteena on innostaa opiskelijoita, tutkijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä esille. Yritystehtaan Tuotekehitysrahoitusraati jakaa rahoitusta ensivaiheen kehitystyöhön

  • Alkuvaiheen kokeiluihin
  • tarvikkeiden ja materiaalien hankintaan
  • Ulkopuoliseen asiantuntijatyöhön jne!

Rahoitusta ei voi hakea yritykselle, eikä sillä voi rahoittaa tiimin palkkoja. Rahoitusraati kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa. Rahoituksen myöntämiskriteereinä ovat liiketoimintapotentiaali, konkreettinen projektisuunnitelma ja rahoituskohteet sekä idean omistajan sitoutuminen hankkeeseen. Haettava rahoitus on suuruudeltaan 500-1000€/projekti. Katso lisää tuotekehitysrahoituksesta.

Tule päivittämään osaamistasi Yritystehtaan tapahtumissa!

Tilaa Yritystehtaan uutiskirje!