Yritystehtaan palvelut EF-henkilöstölle

Jyväskylän Yritystehtaan palvelut on tarkoitettu EduFutura-oppilaitosten opiskelijoille, henkilöstölle ja tutkijoille.

Esihautomo

Onko sinulla liikeidea tai innovaatio? Harkitsetko yrityksen perustamista, mutta haluaisit ensin testata ideaasi? Esihautomo-kurssilla pääset kehittämään ideaasi huippuasiantuntijoiden valmennuksessa! Esihautomon yhteisissä työpajoissa hiotaan tuote- ja palveluideoita, kartoitetaan potentiaalisia asiakkaita, selvitetään markkinatilannetta, tehdään liiketoimintasuunnitelma ja kartoitetaan omia vahvuuksia yrittäjänä. Kurssin sisältö muotoutuu osallistujien liikeideoiden ja tarpeiden mukaan. Katso esihautomon alkamisajat Jyväskylän Yritystehtaan verkkosivuilta.

Hautomo

Oletko perustanut yrityksen, mutta kaipaat tukea käynnistämisvaiheeseen ja markkina-aseman vakinnuttamiseen? Haluatko sparrausta liiketoimintasi kehittämiseen? Oppilaitoshautomomme asiantuntijat ovat käytettävissäsi!

Hautomoon voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijoiden ja henkilökunnan perustamat yritykset. Hautomoon valituille yrityksille nimetään huippuvalmentaja, joka sparraa ja luotsaa yritystä eteenpäin! Hautomovalmennus kestää vuoden ja se räätälöidään täysin yrityksen tarpeiden mukaan. Valmentajan kanssa voi tavata säännöllisesti tai valmentajaa voi hyödyntää tarvittaessa. Hautomoon on jatkuva haku ja aloitusaika sovitaan yhdessä valmentajan kanssa. Hautomoon on jatkuva haku ja aloitusaika sovitaan yhdessä valmentajan kanssa.

Ota yhteyttä:
JAMK: suvi.salminen@jamk.fi
JYU: mari.suoranta@jyu.fi
GRADIA: sanna-maaria.makela@gradia.fi

Hautomossa valmentavat: Roope Pietilä, Juha Sipilä, Suvi Salminen, Matti Mieskolainen, Mikko Keskinen, Riku Ojanperä, Teemu Laitinen, Mari Hakkarainen, Essi Silvennoinen, Päivi Patja.

Tuotekehitysrahoitusraati

Onko sinulla loistava idea, jota haluaisin testata käytännössä? Estääkö rahoituksen puute testiproton rakentamis Tuotekehitysrahoituksen tavoitteena on innostaa opiskelijoita, tutkijoita ja henkilökuntaa keksimään uusia tuotteita ja palveluja ja tuomaan niitä esille. Yritystehtaan Tuotekehitysrahoitusraati jakaa rahoitusta ensivaiheen kehitystyöhön

  • Alkuvaiheen kokeiluihin
  • tarvikkeiden ja materiaalien hankintaan
  • Ulkopuoliseen asiantuntijatyöhön jne!

Rahoitusta ei voi hakea yritykselle eikä sillä voi rahoittaa tiimin palkkoja. Rahoitusraati kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa. Rahoituksen myöntämiskriteereinä ovat liiketoimintapotentiaali, konkreettinen projektisuunnitelma ja rahoituskohteet sekä idean omistajan sitoutuminen hankkeeseen. Haettava rahoitus on suuruudeltaan 500-1000€/projekti.

 

Yritystehdas logo