Henkilöstön hyvinvointipäivä

Hyvinvointipäivä 2020

Henkilöstön hyvinvointipäivä järjestetään syksyllä 2020.

Hyvinvointipäivä 2019

EduFutura-henkilöstön hyvinvointi-iltapäivässä 16.5.2019 oli yli 300 osallistujaa. Tarjolla oli monipuolisia, ohjattuja liikuntapisteitä sisällä ja ulkona sekä omatoimista liikuntaa. Lajeina oli esimerkiksi bodybalacea, aikuisten akrobatiaa, tenniksen alkeita, suunnistusta, kahvakuulaa, joogaa ja tai-jita.

Hyvinvointipäivä päättyi yhteiseen FT Juho Strömmerin luentoon Liikunta, keskittymiskyky ja oppiminen – työssä jaksamisen perusteet.

”Yhteinen EduFutura-hyvinvointipäivä on hyvä idea. Liikunnan ohella on tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut kasvoja sähköpostitutuille”, kertoi yliopistossa työskentelevä Tuula Maijanen, jonka päivä sujui sauvakävelyn ja tai-jin merkeissä. Gradian reippailijat Pia Ylönen, Leena Smolander, Sanna Lampinen ja Leena Turpeinen hyödynsivät lajitarjontaa monipuolisesti ja nauttivat lopuksi aurinkoisesta hetkestä pihapeleissä. JAMKista Riitta Ruuska kiitteli hyvistä puitteista ja mielenkiintoisesta ohjelmasta, erityisesti tai-ji herätti kiinnostuksen.
Tunnelma yhteisessä hyvinvointipäivässä oli innostunut; kohtaamisia, verkottumisia, uusia kasvoja ja uusia liikuntalajeja sekä hyvät järjestelyt ja ammattitaitoiset ohjaajat.

 

EduFutura hyvinvointipäivä 2019 tai-ji