Hannu Ikonen jatkaa Suomalaisen musiikkikampuksen johtajana

Hannu Ikonen

Hannu Ikonen jatkaa Suomalaisen musiikkikampuksen johtajana

Musiikkineuvos Hannu Ikonen jatkaa Suomalaisen musiikkikampuksen osa-aikaisena johtajana heinäkuun 2022 loppuun. Johtamistehtävässä painotetaan musiikkikampuksen kumppaniorganisaatioiden yhteistyön laajentamista sekä toiminnan näkyvyyden ja vaikuttavuuden vahvistamista.

Suomalainen musiikkikampus on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen kehittämisyhteisö. Suomalainen musiikkikampus on yksi EduFuturan kärkialoista ja EduFutura-ristiinopiskelun edelläkävijöistä.

Musiikkikampuksella kohtaa 600 opiskelijaa, ja he voivat hyödyntää eri oppilaitosten opintotarjontaa ja osallistua yhteisiin, työelämälähtöisiin tuotantoihin. Opiskelijoiden lisäksi musiikkikampuksella kokoontuu suuri joukko musiikin ja tanssin harrastajia. Taiteen perusopetukseen osallistuu yli 1000 lasta ja nuorta.

Musiikkikampuksen laajennus valmistui vuoden 2021 alussa. Laajennuksessa musiikkikampukselle rakennettiin mm. monitoimitila, kaksi tanssisalia, luokkatiloja sekä 200-paikkainen Siltasali modernilla tekniikalla varustettuna.

Hannu Ikonen jäi eläkkeelle Jyväskylän ammattikorkeakoulun koulutuksen kehittämispäällikön tehtävästä heinäkuun lopussa. Musiikkikampuksen johtajan tehtävä on sijoitettu JAMKiin.

Yhteystiedot:

Suomalaisen musiikkikampuksen johtaja Hannu Ikonen
+ 358 40 528 3762
hannu.ikonen@jamk.fi
www.musiikkikampus.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp