Enemmän mahdollisuuksia EduFuturassa

Koulutussuunnittelija Outi Ruusuvirta-Uuksulainen hyppää ilmaan keltaisessa EduFutura-hupparissa

Enemmän mahdollisuuksia EduFuturassa

EduFutura Jyväskylän koulutussuunnittelija Outi Ruusuvirta-Uuksulainen on kirjoittanut Jyväskylän yliopiston blogiin EduFuturasta tehdystä työstä, erityisesti OPSeista ja ristiinopiskelusta.

”Päättymäisillään olevana lukuvuonna EduFutura-yhteistyössä on toden teolla ryhdytty lunastamaan lupauksia ja hyödyntämään ainutlaatuisen asetelmamme mahdollisuuksia.

Tuorein esimerkki tästä on puolitoista vuotta kestäneen, kaikki EF-oppilaitokset kattaneen yhteisen opetussuunnitelmatyön tuloksena on syntynyt EduFutura-opintotarjotin, joka sisältää yli 150 opintojaksoa kaikilta vahvuusaloiltamme. EduFutura-opintotarjottimelta löytyy niin korkeakouluihin johdattelevia orientoivia opintoja lukiolaisille ja ammattiin opiskeleville kuin ristiinopiskelumahdollisuuksia molempien EF-korkeakoulujen opiskelijoille.

Ristiinopiskelun mahdollisuudet ovat erityisen hyvät EduFuturan kärkialoilla musiikissa, liiketalouden ja yrittäjyyden aloilla, kasvatusalalla, ICT-alalla ja terveyden, kuntoutuksen, liikunnan ja hyvinvoinnin kentällä.”

Lue Outin kirjoitus kokonaisuudessaan Jyväskylän yliopiston blogista: https://jyunity.fi/ajattelijat/enemman-mahdollisuuksia-edufuturassa/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp