EduFuturan verkostopäällikön tehtävään Anni Wargh, tuottajaksi Reeta Jääskeläinen

Anni Wargh

EduFuturan verkostopäällikön tehtävään Anni Wargh, tuottajaksi Reeta Jääskeläinen

EduFutura Jyväskylän uudeksi verkostopäälliköksi on valittu Anni Wargh. EduFuturan uudeksi tuottajaksi puolestaan valittiin Reeta Jääskeläinen.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anni Wargh aloittaa EduFutura Jyväskylän uutena verkostopäällikkönä tammikuussa 2023. Verkostopäällikön tehtävään oli yhteensä 28 hakijaa.

Wargh on toiminut viimeisen kahdeksan vuoden ajan Hankenilla koulutuspäällikkönä, missä työnkuvaan on kuulunut yliopistojen yhteisen laitoksen, IPR University Centerin toiminnan koordinointi. IPR Center koordinoi ja edistää aineettomien oikeuksien tutkimusta ja koulutusta Suomessa. Hän lähtee innolla edistämään oppilaitosten keskinäistä yhteistyötä Jyväskylässä.

”Korkeakouluyhteistyössä painotus on sanalla yhteistyö, verkostojen ja tiiviin yhteistyön voimin saamme enemmän yhdessä aikaan. Jyväskylällä on tähän mielestäni aivan erinomaiset mahdollisuudet, vahva tausta opiskelijakaupunkina ja EduFuturassa tehty laadukas työ auttavat myös minut tehtävässä hyvään alkuun”, Wargh kiittelee.

Verkostopäällikkö tukee ja koordinoi EduFuturan strategisia kehittämisohjelmia, vahvistaa EduFutura-koulutusorganisaatioiden henkilöstön yhteistyötä ja verkottumista sekä edistää yhteistoimintaa elinkeinoelämän ja eri sidosryhmien kanssa.

Tuottajaksi Reeta Jääskeläinen

EduFutura haki myös uutta tuottajaa. Paikkaa haki määräaikaan mennessä 22 hakijaa. Tehtävään valittiin Reeta Jääskeläinen (kulttuurituottaja/yhteisöpedagogi AMK).

Jääskeläinen on toiminut Jyväskylän kaupungilla vuodesta 2004 alkaen. Hän on toiminut kymmenen vuotta kulttuurituottajan tehtävässä ja sen jälkeen yhdeksän vuotta kaupungin liikuntapalveluissa lasten ja nuorten liikunnasta vastaavana ohjaajana ja palveluiden kehittäjänä. Myös EduFutura Jyväskylässä Jääskeläinen tulee toimimaan lukuisten taide-, tiede-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntatapahtumien ja -tuotantojen parissa.

Verkostopäällikön ja tuottajan tehtävät sijoittuvat Jyväskylän ammattikorkeakouluun sovitun tehtävänjaon mukaisesti.

EduFutura Jyväskylä on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston yhteistyön tavoitteena on tarjota korkeatasoista, vetovoimaista ja innovatiivista koulutusta yli oppilaitosrajojen sekä kilpailukykyä ja elinvoimaa tulevaisuuden osaamisella ja työelämäpalveluilla.

Lisätetoja:Leena Liimatainen, kehitysjohtajaetunimi.sukunimi@jamk.fip. +358408219435Jyväskylän ammattikorkeakouluEduFutura Jyväskylä

Esko PulliainenViestinnän asiantuntijaCommunications Specialistesko.pulliainen@jamk.fip. 040 6575 622jamk.fi

Tiedote. Julkaistu: 22.12.2022, 08:30Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp