EduFuturan uudet verkkosivut on avattu, kehittäminen jatkuu etäpalavereina, tilaisuuksia peruttu ja siirretty

TAUSTAKUVA_EduFutura slogan

EduFuturan uudet verkkosivut on avattu, kehittäminen jatkuu etäpalavereina, tilaisuuksia peruttu ja siirretty

EduFutura Jyväskylän koulutusorganisaatiot Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Jyväskylän yliopisto ovat keskeyttäneet lähiopetuksen ja siirtyneet etäopetukseen ja etäopiskeluun. Koulutusorganisaatiot noudattavat maan hallituksen linjausta koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Oppilaitosten henkilöstön kokoukset järjestetään pääsääntöisesti verkkokokouksina. Myös EduFutura Jyväskylän toiminta ja yhteistyön kehittäminen jatkuu entiseen tapaan hyödyntäen etäpalavereja.

EduFuturan uudet verkkosivut on avattu, opintotarjonta täydentyy huhtikuussa

EduFutura Jyväskylän uudet verkkosivut on avattu osoitteessa www.edufutura.fi. Oppilaitosten ristiinopiskelutarjonta ja ohjeistus päivitetään sivuille huhtikuussa. Opinnot alkavat syyslukukaudella 2020, ja niihin ilmoittaudutaan syksyllä 2020.

Korkeakoulujen yhteishaku 18.3. – 1.4.2020

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3. – 1.4.2020. EduFutura Jyväskylä mahdollistaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opiskelijoille ristiinopiskelun oppilaitosten välillä.

Tapahtumia peruttu tai siirretään

 • DreamUp-tapahtuma (25.3.) on peruttu.
 • Road Show Gradia Jämsässä (26.3.) siirretään myöhempään ajankohtaan.
 • Opinnollistaminen korkeakouluissa -seminaari (31.3.) toteutetaan webinaarina.
 • Student Forum (3.4.) järjestetään sähköisin yhteyksin.
 • EduFutura-johtoryhmä (7.4.) järjestetään etäpalaverina.
 • Tulevaisuus haastaa oppimisen -seminaari (16.4.) järjestetään webinaarina.
 • Henkilöstön EduFutura-brunssi (28.4.) on peruttu, seuraavasta brunssista ilmoitetaan myöhemmin.
 • EduFutura henkilöstön hyvinvointipäivä (7.5.) on siirretty syksyyn 2020.
 • Lukiolaisten Innoviikko ja Korkeakouluviikko (4. – 8.5.) peruttu, Innoviikko tavoitteena järjestää 2021 ja Korkeakouluviikon jatkosta sovitaan erikseen.
 • Ristiinopiskelun työpajat toukokuun lopussa – kesäkuun alussa järjestetään tilanteen mukaan joko verkkokokouksina tai työpajoina.
 • Suomalaisen musiikkikampuksen tapahtumia on peruttu kevään ajalta, esimerkiksi Gradia Jyväskylän musiikin ja tanssin perusopetuksen Säihke-tapahtumasarja siirtyy kokonaisuudessaan myöhempään ajankohtaan.

 EF-opiskelijat etäopiskelussa

EduFutura-oppilaitokset ovat siirtyneet etäopetukseen ja etäopiskeluun. Opiskelijoille on lisätietoa

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ohjeet koronavirustilanteessa: https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/jamkin-ohjeet-koronavirustilanteeseen/

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian ohjeet koronavirustilanteessa: https://www.gradia.fi/opiskelijoiden-ohjeet-koronavirustilanteessa

Jyväskylän yliopiston ohjeet koronavirustilanteessa: https://www.jyu.fi/fi/opiskelijalle/hyvinvointi/koronavirusohjeistus

EduFutura Jyväskylä tiedote 20.3.2020

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp